Skip to content

Blog & Roll After-Party

Dupa cum va ziceam la inceputul saptamanii, in aceasta seara s-a strans toata blogosfera in Coyote Cafe, la karaoke… A fost prezenta toata lumea posibila si imposibila, mai mult sau mai putin cunoscuta. Evenimentul a fost organizat de Costin si Sorin Tudor (felicitari! 😀 ), si sponsorizat de catre Trafic.ro (apropo, suntem pe locul 9 deja in topul trafic.ro lol), Boom.ro, si VladStan.com. Eu si Buddha am facut parte din juriu (printre altii), am dat note celor care au avut curaj sa se bage la karaoke… A castigat Corina (sorry, nu stiu blogul ei!), care are o voce absolut impresionanta… a cantat Alicia Keys – Fallin’, deci imaginati-va ;;) Pe locul 2 a iesit Ionut Tudor, si pe 3 Mits. Alexandra Ivan de asemenea a cantat impecabil (logic!), si au mai fost si alte voci remarcabile.

Poze nu am facut fiindca nu m-am carat cu jegul meu de aparat dupa mine, dar lasa ca au facut altii poze la greu 😀 Deocamdata nu le am decat pe cele facute de Buddha, dintre care si una cu mine si Florin, iar maine revin cu altele dupa ce ma trezesc.

Dupa ce s-a terminat concursul de karaoke si s-au dat premiile, am plecat impreuna cu cativa (Corina, Buddha, Delia, Zoso, Florin…) sa halim ceva. Ma rog, ei au halit, eu dormeam pe mine grav desi bausem 3 cafele inainte :-s Am inceput o discutie despre concerte, despre artisti, despre industria muzicala romaneasca vs cea straina, si asa mai departe… discutie care s-ar fi continuat mai mult daca nu as fi adormit eu pe mine si m-as fi plans ca vreau acasa =)) Las ca mai sunt ocazii ;;) Partea nasoala e ca alea 3 cafele (4 in total pe ziua de azi) si-au facut cam tarziu efectul, asa ca acum e 4 dimineata si n-am somn… genial.

Pana una alta, felicitari organizatorilor pentru munca depusa, a iesit foarte bine petrecerea, si speram sa urmeze curand part II 😀

Florin Grozea & Pyuric

Comunitatea Voce.ro

Later Edit: mai multe poze de aseara puteti gasi pe contul lui Vali de Flikr… Si uitati separat inca una cu mine si Delia, respectiv una cu mine si Soso si Sorin Tudor (organizator):

Delia si Pyuric Soso si Sorin Tudor

Citește în continuare

Joker vs Joker

Pentru ca la anu' avem un nou film "Batman: The Dark Knight" si pentru ca unul dintre filmele mele preferate este primul "Batman" din 1989, vreau sa va propun un…

Citeste mai mult