Skip to content

Bloggeri.ro – Editia 2 – noutati

Dupa cum stiti deja, Monden.info sustine concursul Bloggeri.ro, al carui banner il puteti vedea de ceva vreme in partea din dreapta a site-ului, asa ca am zis sa va tin la curent cu noutatile acestui concurs 🙂

Ei bine, astazi incepe cea de-a doua etapa a concursului „Bloggeri.ro„! Deoarece timpul initial pentru publicat articolele era prea scurt (3 zile), acesta a fost prelungit la o saptamana. Asadar, pana pe 17 noiembrie puteti publica articolele pentru cea de-a doua etapa, pe tema „Distractia si viata de noapte in Romania„, si puteti citi AICI articolele publicate in prima etapa, pe tema „Solutii de promovare a unui blog in Romania„.

De asemenea, au mai aparut niste premii speciale in concurs… Uitati o lista intreaga cu toate premiile:

 1. Locul I: un aparat foto Canon, de 7.1 mp, oferit de catre Andrei Crivat.
 2. Locul II: un MP4 player si o camera web, oferite de catre Automod.
 3. Locul III: o camera web si un stick de 2GB, oferite de catre USBmania.
 4. Locul IV: un MP3 player, cu memorie de 1GB.
 5. Locul V: o camera web si un domeniu, oferite de catre Blogoree.
 6. Locul VI: un domeniu + hosting, oferite de catre comunitatea Voce.ro
 7. Premiu special #1 : Aparat foto HP R827 de 7.2MP + card 1GB, pentru cei care participa la toate cele 3 etape de concurs (castigatorul va fi ales doar de catre juriu aici, in functie de activitatea sa pe parcursul concursului, nefiind luate in considerare voturile)
 8. Premiu special #2 : Aparat foto Nikon Coolpix de 5MP, pentru cei care promoveaza concursul Bloggeri.ro (printr-un articol de minim 100 de cuvinte).
 9. Premiu special #3 : doua seturi de carti, fiecare in valoare de 75 RON, oferite de catre Bookblog.ro, pentru cel care va scrie o poveste pe una dintre temele concursului Bloggeri.ro (castigatorul va fi ales de catre un juriu special, format din membri Bookblog)
 10. Categorie Sponsorizata BitDefender: 5 licente BitDefender Security, de cate un an, fiecare valabila pentru 3 calculatoare; pentru a participa la aceasta categorie, trebuie facut un articol pe tema joc-jocul-jocurile-joaca, si raspuns obligatoriu la intrebarea „Care sunt primele trei cerinte pe care trebuie sa le indeplineasca solutia ta de securitate IT?”
 11. Categorie Sponsorizata Invita.ro: castiga invitatii la diferite evenimente din luna decembrie, cu un articol la alegere pe una din urmatoarele teme: 1. Cum ai folosi internetul pentru organizarea propriului eveniment/petrecere (aniversarea zilei de nastere,iesit la o bere cu bloggeri etc)? / 2. Ce aplicatii legate de internet (website-uri, email, instant messenger etc) folosesti pentru a iesi cu gasca ta in oras? / 3. Sa cunosti oameni noi pe internet si sa iesi in oras cu acestia … cool or uncool ?
 12. Categorie Sponsorizata ShopIT.ro: castiga un Laptop Asus: tot ce trebuie sa faci este sa scrii doua reviewuri de minim 300 de cuvinte despre doua produse ShopIT.ro (produsele sunt la alegerea fiecaruia). In fiecare articol trebuie incluse si 2 linkuri: unul spre pagina principala Shopit.ro, si altul spre pagina produsului respectiv.

Sper ca v-am convins acum sa participati macar la cateva categorii ale concursului… Puteti vedea AICI si juriul final al concursului Bloggeri.ro, din care fac parte si eu, iar AICI gasiti regulamentul concursului.

Ah… si daca nu stiti despre ce concurs este vorba, va invit sa cititi ce am scris AICI.

Citește în continuare