Skip to content

Blue concerteaza la Sala Palatului!

Trupa BLUE va reveni in Romania si va concerta in premiera la Bucuresti in data de 5 aprilie 2014, orele 20:00, la Sala Palatului.

Grupul britanic care a incantat publicul mondial cu piese precum All rise, One Love, U Make Me Wanna sau chiar cu celebrul featuring cu Elton John: Sorry Seems to Be the Hardest Word, va sosi in Bucuresti pentru a oferi fanilor romani un concert de zile mari.

Blue va incanta publicul cu piesele care i-au consacrat, dar si cu noi surprize muzicale. In data de 5 aprilie, la Sala Palatului, cu siguranta veti avea parte de un regal muzical cu melodii antrenante, dar si romantice, de dragoste. Cu sarmul lor caracteristic, membri trupei Blue vor cuceri publicul iubitor de muzica de calitate, a declarat Ross Ranallo, Director MEI Concerts Entertainment.

VIP Exclusive: 385,00 RON
VIP: 302,50 RON
Categoria I: 220,00 RON
Categoria II: 165,00 RON
Categoria III: 137,50 RON

Blue au revenit anul trecut cu albumul Roulette si i-am prins intr-un interviu video exclusiv in turul lor promotional in Romania!

Organizatorul evenimentului este acelasi care a anuntat si concertul Avicii, sa speram ca nu este teapa si de asta asta.

Ce parere ai de vestea asta si de pretul biletelor? Crezi ca e prea mult pentru Blue?

Citește în continuare