Skip to content

BOEING BOEING

Deschidem stagiunea estivala cu super comedia Boeing Boeing! Celibatarul focos Bernard isi ia cele 3 logodnice stewardese, menajera si prietenul sau de la tara si se muta la mare, mai exact in statiunea Jupiter!

Racoreste-te in vacanta cu comedii spumoase iar EDEN GRAND RESORT te trimite la Predeal! Mai multe informatii  pe www.TeatrulElisabeta.ro

Autor: Marc Camoletti
Regie: Serban Puiu
Scenografie: Irina Chirila
Tip spectacol: comedie
Durata: 3h ( fara pauza)
Distributie:
Arhitectul Bernard: Bogdan Stanoevici
Robert, prietenul arhitectului: Marius Gilea
Manajera Bertha: Maria Buza
Stewardesa romanca: Monica Davidescu
Stewardesa israeliana: Alexandra Velniciuc
Stewardesa rusoaica: Anca Dinicu
Steward: Iulian Balan

Pret Bilet: 50 lei
Copii 0-5 ani: gratis, fara acordare de loc
Copii 5- 10 ani: 50 % discount la pretul biletului, cu acordare de loc
Bilete disponibile la casieria Teatrului Elisabeta de la Teatrul de Vara din statiunea Jupiter si online pe www.TeatrulElisabeta.ro si www.Bilet.ro

Sinopsis

Comedia “Boeing Boeing” a intrat in cea de-a sapte stagiune, fiind vizionata de la premiera si pana in prezent de peste 60.000 de spectatori. De altfel, comedia “Boeing Boeing” detine si un record Guinness Book pentru cea mai jucata piesa frantuzeasca la nivel mondial.

Arhitectul Bernard, personajul principal al piesei este un burlac convins si un playboy veritabil care isi traieste viata in compania a trei stewardese superbe, dar care nu au habar una de cealalta. Acest lucru este posibil datorita unui mecanism impecabil planificat in baza analizei amanuntite a orarelor de zbor si a iscusintei menajerei sale Berta. Numai ca, un nou model de avion Boeing introdus pe piata da peste cap toate orarele de zbor si aduce impreuna in acelasi oras, iar apoi in aceeasi casa, cele 3 logodnice stewardese.

Bernard incearca sa redreseze situatia implicandu-l pe bunul sau prieten de la tara, Robert. Timidul Robert uita insa ce minciuni trebuie sa spuna si cui, si astfel se isca o inlantuire de situatii comice care te fac sa razi cu lacrimi si fara sa te mai poti opri pana la finalul piesei.

 

Citește în continuare