Skip to content

BOg si Mihai Popoviciu mixeaza la Paris!

BOg si Mihai Popoviciu, reprezentantii Cyclic Agency vor mixa la Paris in Clubul Showcase in cadrul unui nou eveniment E.M.M.A. 

Un nou eveniment E.M.M.A. este programat pentru data de 16 martie, in acelasi club Showcase, din Paris. Si cum organizatorii francezi s-au convins de nivelul artistilor romani, i-au invitat, de aceasta data, in line-up pe artistii agentiei Cyclic, Mihai Popoviciu si BOg, alaturi de Mike Shannon si rezidentul Coton Tige, Ekomine.
 
Dupa debutul fulminant de anul trecut, brand-ul de petreceri E.M.M.A. ocupa, la aceasta ora, o pozitie fruntasa in randul promoterilor parizieni, fiind apreciat pentru stilul undeground promovat de artistii invitati la evenimentele lor. Ultima petrecere cu DJ-i romani – Mahony si acelasi Bog, alaturi de Ambivalent si Heartthrob – a fost un real succes, clubul fiind ocupat de peste 1000 de clubberi.

Evenimentul din seara de 16 martie se va desfasura tot in club Showcase, local situat pe malul Senei, sub podul Alexandru al III-lea, una dintre cele mai importante si mai incapatoare locatii de gen din Paris, iar accesul la petrecere este posibil in schimbul a 15 euro.
 
In caz ca sunteti cumva la Paris in perioada respectiva, nu ratati party-ul E.M.M.A. la care ii puteti vedea in actiune pe BOg si Mihai Popoviciu!
 
Pana atunci va propun sa ascultati primul release Cyclic Records – Cyc01.

Citește în continuare