Skip to content

Bogdan Croitoru (Fizz) revine in muzica: Bob Taylor!

bob-taylor-2

UPDATE: uitati si videoclipul, in premiera pe Radio 21:

S-a confirmat ceea ce va spuneam inca de la articolul post-Romanian Music Awards: „Deja Vu„, piesa semnata de Dj Bob Taylor si Anni si care se bucura de mare succes in Romania, Polonia, Rusia si alte tari… este de fapt piesa lui Fizz, cantata de Inna si a fost compusa de baietii de la Play & Win!

Mi-a placut stirea asta de la bun inceput: nu au dezvaluit de cine este cantata piesa pana cand a avut succes… Au impiedicat astfel refuzul din start al consumatorilor de muzica (pe cat punem pariu ca, daca s-ar fi stiut a cui este piesa, n-ar mai fi avut succesul pe care-l are acum?). Am propus si eu catorva artisti sa faca acelasi lucru. :))

Bogdan Croitoru (aka Fizz aka Bob Taylor) a filmat deja videoclipul piesei, in regia lui Tom Boxer.

Inna nu va aparea in el, declarand pe blogul ei personal (Inna.ro): „Consider ca o piesa buna poate sa fie promovata si ascultata fara a se cunoaste de cine este compusa sau cine o interpreteaza. Cu ajutorul piesei “Deja Vu” am demonstrat acest lucru si iata ca, din nou, voi – publicul – ati avut cel mai mare aport. Va multumesc si nu uitati ca voi sunteti singurii care puteti face dintr-o piesa hit.

In premiera va prezentam si cateva poze noi cu Bob Taylor… Si piesa sa, „Deja Vu„, pe care sigur o stiti deja.

Ei, voi ce parere aveti de aceasta strategie? 🙂

bob-taylor

Citește în continuare