Skip to content

Bon Jovi – Because We Can (videoclip)

Bon Jovi au lansat videoclipul pentru primul lor single de pe nou album. Because We Can e o piesa plina de viata, cu un mesaj puternic, asa cum le place rockerilor sa ne ofere si are si un clip pe masura.

Bon Jovi are o cariera de peste 3 decenii si se pare ca inca mai pot sa ne ofere piese bune si albume care sa starneasca interesul. Intr-un timp foarte scurt, Because We Can a devenit un adevarat succes pe iTunes, ajungand in topul vanzarilor in 12 tari si printre primele 5 in altele 24.

Videoclipul a fost realizat de Fisher Stevens, un regizor foarte apreciat pentru documentarele sale, si ii infastiseaza pe baieti intr-o sala de sport, alternand scenele din ringul de box cu cele dintr-un club de striptease.

PLAY, e fix genul de piesa care sa va motiveze!

Because We Can face parte de pe albumul What About Now, ce va aparea pe 26 martie si se pare ca Bon Jovi planuiesc sa lanseze cate un videoclip pentru toate 12 piese de pe material. Mai mult, trupa incepe un turneu international din luna februarie, care ii va duce prin Europa, Africa, America Latina, Australia si Asia. Cel mai probabil va fi o desfasurare de forte la fel de mare ca cea de care am avut si noi parte in 2011, atunci cand Bon Jovi au venit in premiera in Romania.

Va place videoclipul? Asteptati noul album Bon Jovi?

Citește în continuare