Skip to content

Bon Jovi ramane fara chitaristul Richie Sambora

Fanii Bon Jovi au primit o veste proasta ieri cand trupa a anuntat ca ramane fara chitaristul Richie Sambora. Aflata in turneul de promovare al noului album What About Now, formatia va trebui sa se mai descurce mai departe fara unul dintre oamenii ei de baza.

Richie Sambora, pe langa rolul de chitarist in Bon Jovi pe care il are inca de la inceputurile trupei din anii 80 este si o parte importanta a grupului in compunerea si producerea pieselor, alaturi de solistul Jon Bon Jovi. Un show fara Richie Sambora va fi destul de trist pentru toti fanii trupei care si-au achizitionat bilete pentru turneul care se va incheia abia in luna octombrie a acestui an si va duce trupa prin Europa, America de Sud si Africa de Sud, intorcandu-se in SUA abia in toamna.

Gurile rele spun ca Sambora s-a certat cu solistul Jon Bon Jovi din cauza banilor, iar discutiile constante l-au determinat pe chitarist sa plece. La acestea s-ar mai adauga si criticile pe care le-ar fi primit de la liderul grupului, care nu au facut altceva decat sa adauge paie pe foc. Alte voci spun ca de fapt Richie Sambora se lupta din nou cu drogurile, dupa ce a tot avut probleme cu abuzul de substante, intrand si iesind din clinicile de reabilitare. Oricum, singurul anunt pe care Richie l-a facut a fost sa spuna ca rezolva niste probleme personale.

Thank you everyone for your concern. I\’m well, but had to stay in LA to take care of a personal matter. Love you all and see you very soon.

Vestea e cu atat mai trista cu cat Bon Jovi tocmai se bucura de un nou succes in Billboard, unde au reusit sa ajunga pe prima pozitie in topul albumelor cu nou lansatul disc What About Now. Primul single a fost piesa Because We Can, al carei videoclip a mers pe stilul motivational. Daca vreti sa cititi mai multe despre istoria trupei si momentele sale importante, intrati aici, gasiti un Then & Now care va poarta din anii 80 pana in prezent.

Credeti ca se va intoarce Sambora in trupa? Cum vi s-ar parea un concert fara el la chitara?

Citește în continuare

LOVE Freak in Mike's Pub

I\'ve already met: Mr. Player, Mr. Stupid, Mr. Idiot, Mr.Psycho, Mr.Cheap, Mr.Lazy, Mr.User, Mr. Know It All, Mr.Control freak, and Mr. Stalker. Where the hell is Mr. Right? PS: Saturday…

Citeste mai mult