Skip to content

Bosquito – Cand Ingerii Pleaca (videoclip nou)

Bosquito s-au intors pe piata muzicala romaneasca dupa o absenta de sapte ani cu o noua piesa, Cand Ingerii Pleaca. Videoclipurile, caci piesa are si o versiune si in spaniola, poarta semnatura regizorului Florin Botea.

Desi nu mai sunt fana Bosquito de pre vremea cand cantau Hopa Hopa, au reusit sa ma convinga. Mai jos aveti videoclipul, este indeajuns de sensibil incat sa ajunga la inimile fetelor, desi are genul de poveste pe care am mai vazut-o la Bon Jovi sau la Enrique Iglesias.

Oricum, piesa e o schimbare fericita fata de stilul  pop-latino pe care Bosquito il aveau cu ceva ani in urma.

Noi i-am luat un interviu solistului Radu Almasan, dar pana sa il postam, voi puteti sa puneti pe repeat aceasta piesa. Cred ca va prinde la publicul plistisit de popcorn si care asteapta ceva nou. Se pare ca anii petrecuti in SUA i-au priit lui Radu si a venit inspirat pentru a face lucruri misto. 

Bosquito au lansat videoclipul Cand Ingerii Pleaca in Garajul EuropaFM, iar daca vreti sa va aduceti aminte cum a fost la concertul lor live din Garaj, faceti click aici. Baietii au cantat si in deschidere la Shakira, alaturi de Smiley (cronica de concert here).

Va place noua piesa Bosquito? Va inspira ceva videoclipul?

 

 

Citește în continuare