Skip to content

Bosquito feat Ovidiu Lipan Tandarica – Intuneric in culori (videoclip)

Bosquito revin cu un nou videoclip si o piesa sensibila – Intuneric in culori. Trupa l-a coopatat si pe regele tobelor din Romania, Ovidiu Lipan Tandarica, care se afla astfel la prima colaborare oficiala cu o trupa romaneasca. Avem o noua piesa de dragoste pe ritmuri de mandolina, care sa ne umple de energie.

Baietii de la Bosquito s-au intors pe piata muzicala romaneasca la sfaristul anului trecut, iar pentru 2012 pregatesc deja un nou album. Despre piesa Intuneric in culori Radu Almasan a spus:

Aceasta piesa canta povestea iubirii intr-o lume a mercantilului. Este o declaratie de dragoste la adresa vietii surprinzand energia si puterea pe care ti-o dau sentimentele simple dar atat de complexe si adanci in esenta.

Dati play mai jos!

Bosquito au lansat in luna noiembrie videoclipul pentru melodia Cand ingerii pleaca, track ce a prins foarte bine si s-a bucurat de reactii foarte bune atat din partea voastra cat si din partea radiourilor care au difuzat piesa. Noi am si stat de vorba cu Radu Almasan la lansarea clipului si ne-a povestit cateva lucruri tare interesante. Pentru aceasta toamna trupa Bosquito pregateste nu doar noul album ci si un turneu prin 30 de orase din tara si Republica Moldova, turneu ce va culmina cu un concert la Sala Palatului din Bucuresti.

Cum vi se pare clipul? Dar piesa va place?

Citește în continuare