Skip to content

Bosquito – Puiule de om (single nou)

Dupa ce in 2011 veneau cu o balada sensibila si se intorceau in industria muzicala romaneasca, Bosquito ne ofera astazi un nou single. Puiule de om e o piesa care impleteste sonoritatile unei balade rock cu cele ale unui cantec de leagan.

Puiule de om este o reintoarcere la valorile esentiale, amintind de zambe de copil cu paradis in ele, de linistea si sinceritatea din privirea unui copil, ce ne invata sa nu ne pierdem spiritul si chemarea spre iubire.

Ascultati mai jos.

Despre noul lor single, liderul si vocalistul trupei, Radu Almasan, a spus:

Mesajul este si pierderea inocentei si reintoarcerea la ea. Copiii sunt artisti ai iubirii, la varsta lor nu au invatat inca sa le fie frica si sa strice totul. Dar nu aveti grija: societatea se va ocupa de inocularea lor cu reguli, cu temeri, cu clisee, cu presiune. Piesa este foarte personala pentru mine, textul are multe valente si sunt convins ca le veti intelege pe toate odata ce ascultati cantecul.

Trupa Bosquito se pregateste de un nou album, iar piesele de pe viitorul material sunt disponibile pe Youtube, iar noi am putut sa le ascultam de-a lungul timpului. Despre acest material Radu Almasan a adaugat:

 Fanii nostri deja au extras directia de aici, lucru pe care il recomand tuturor pentru ca imi este imposibil sa imi dau seama singur daca este o evolutie sau nu. Cred ca totusi este cel mai social album pe care l-am facut vreodata.

Primul single, cel cu care au revenit pe piata romaneasca, a fost Cand Ingerii Pleaca, o piea faina pe care radiourile au inceput sa o difuzeze imediat, fiind o gura de aer de la popcornul cu care eram obisinuiti. Apoi, in vara anului trecut a aparut si Intuneric in Culori, intr-o colaborare cu Ovidiu Lipan Tandarica. 

Cum vi se pare piesa? Ce credeti de directia pe care au luat-o Bosquito?

Citește în continuare