Skip to content

BRIT Awards 2014: lista castigatori, poze

BRIT Awards 2014, cea mai tare noapte din muzica britanica s-a incheiat cu rezultate geniale si un show viu, fresh, cool si dedicat tinerilor! Cine a castigat, cine a avut cele mai tari aparitii vestimentare?

A fost o noapte a divelor si a colaborarilor in industria muzicala care da tonul trendurilor muzicale din toata lumea. Britanicii seteaza noile hituri si ei sunt deschisi sa asculte piese pe care altii le refuza. Dupa ce le asculta le transforma in hituri si dupa aceea se raspandesc pe intreg mapamondul.

One Direction au fost in centrul atentiei aseara cu doua premii, Arctic Monkeys si-au luat bine meritatele trofee pentru Best Group si Best Album si au devenit legendari castigand ambele premii de mai multe ori in trecut iar pe covorul rosu femeile au defilat in rochii de designer fara vreo surpriza deosebita daca e sa nu luam in calcul rujul lui Jessie J ce a fost indelung comentat pe Twitter. 

Mai jos aveti lista castigatorilor (winners list) si poze de pe covorul rosu cu One Direction, Nicole Scherzinger, Rita Ora, Calvin Harris, Tom Daley, Lily Allen sau Iggy Azalea si multi multi altii!

British Male Solo Artist: David Bowie
British Female Solo Artist: Ellie Goulding
British Group: Arctic Monkeys
British Breakthrough Act: Bastille
British Single of the Year: Rudimental – Waiting All Night
MasterCard British Album of the Year: Arctic Monkeys – AM
International Male Solo Artist: Bruno Mars
International Female Solo Artist: Lorde
Best Producer: Flood & Alan Moulder
British Video of the Year: ‘Best Song Ever’ by One Direction
International Group: Daft Punk
Global Group Success: One Direction

Vezi AICI cum au fost showurile de la Brit Awards 2014!

Esti multumit de rezultate, cine ai fi vrut sa castige? 

Citește în continuare