Skip to content

Britney Spears isi scranteste glezna pe scena (video)

Britney Spears si-a speriat fanii in cadrul unui concert de la Las Vegas. Cantareata a incheiat o coregrafie pe jos, insa nu era nimic planuit, iar momentul pare de-a dreptul dureros.

Britney tocmai canta si executa o coregrafie pentru Crazy, iar dupa ce le-a multumit dansatorilor si band-ului, a cazut pe scena si o vedem cum se prinde de glezna. A calcat prost si parea ca s-a lovit destul de rau.

Insa fanii nu au motive de ingrijorare, Printesa pop i-a linistit spunand ca nu e nimic grav, asa ca cei care si-au cumparat bilete la showurile ei de la Las Vegas o vor putea vedea in continuare dansand si cantand. . 

Thank you for all of the sweet wishes! Had a little scare on stage tonight with my ankle but I’m ok!

Cantareata a reprogramat totusi doua dintre concertele urmatoare ca urmare a acestui incident, la sfatul unui medic: Britney injured her ankle during her performance Wednesday evening and her doctor has advised her not to perform Friday and Saturday evening so that she may heal. They additionally apologize for any inconvenience this causes ticket holders.

N-ar fi primul artist care o pateste pe scena, Jessie J a cantat intr-un turneu de pe scaun si cu piciorul in ghips, iar Madonna a reusit sa atraga atentia intregii planete altfel decat si-ar fi dorit. Madge a cazut pe scena la Brit Awards, trasa fiind de capa prinsa prea strans si pe care nu apucase sa o desfaca, iar intreaga sala a fost socata. Ca o adevarata regina, insa, Madonna s-a ridicat si a continuat momentul live, dar a declarat mai tarziu ca nu se poate uita la acea filmare.

Britney Spears, aleasa printre cele mai sexy femei ale planeteisustine o serie de concerte la Planet Hollywood in Las Vegas. E prima rezidenta a unui artist tanar si probabil cea mai buna metoda prin care cantareata ajunge la fanii ei fara a merge printr-un turneu obositor si lung care ar tine-o departe si de copii. In plus, castiga si foarte bine, onorariul ei se ridica undeva la peste 15 milioane de dolari, aproximativ 310.000 de dolari pentru fiecare show, iar fanii sunt incantati.

Props pentru Britney, noi credem ca merita!

 

Citește în continuare