Skip to content

Britney Spears primeste Billboard Millennium Award

  • envelope icon

Billboard a anuntat ca Britney Spears va fi cea care va primi Billboard Millenium Award, un trofeu pe care numai artistii cu realizari impresionante in cariera si o adevarata influenta in industria muzicala l-au primit pana acum.

Whitney Houston a primit trofeul in 2012, iar Beyonce in 2011, asa ca Britney e primul artist dupa o pauza de patru ani care pleaca acasa cu acest premiu important. Cantareata si-a facut debutul cu Baby One More Time, hit care a ajuns la 14 discuri de platina si a pavat drumul pentru 23 de hituri in Top 40 si peste 70 de milioane de discuri vandute doar in S.U.A.

Se pare ca Britney va urca si pe scena premiilor pentru a canta un medley din cele mai tari hituri ale ei. Cantareata se afla acum in pauza si urmeaza a-si relua showurile de la Las Vegas. In urma cu trei ani BritBrit si-a inceput rezidenta la Las Vegas, o miscare foarte buna care ii aduce bani in banca si fani la spectacole fara stress-ul unui turneu. Anul trecut, contractul lui Britney a fost prelungit pentru inca doi ani, fiind un adevarat succes pentru cei de la Planet Hollywood. Lista completa a nominalizarilor pentru Billboard Music Awards o gasiti aici, showul va avea loc pe 22 mai, iar Ciara si Ludacris vor fi prezentatori.

Ce ziceti, merita Britney acest premiu?

 

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *