Skip to content

Britney Spears – Toxic (show in Las Vegas)

  • envelope icon

Britney Spears face show in Las Vegas timp de doi ani iar spectacolele sale arata din ce in ce mai bine deoarece artista e plina de energie si pune multa pasiune in dansul de pe scena.

Britney: Piece of Me este showul ce a mutat-o pe Britney Spears in Las Vegas. Rezidenta solistei va include 96 de concerte desfasurate pe parcursul a doi ani iar pana acum au fost anuntae spectacole pana in septembrie anul acesta, urmand sa fie adaugate altele. 

Biletele se vand ca painea calda pentru concertele lui Britney iar pentru primele 16 showuri, pachetele VIP au fost vandute in cateva ore.  Reviewurile pentru Piece of me au fost pozitive si, asa cum multi se asteptau, energia lui Brit creste de la un eveniment la altul. 

Artista isi intra in forma din ce in ce mai tare si a livrat un spectacol energic pe singura melodie care i-a adus un Grammy – Toxic. PLAY!

Materialul lansat de Britney la inceputul lunii decembrie este cel mai slab din cariera ei in ciuda faptului ca a declarat de zeci de ori ca este cel mai personal. Artista nu a avut niciun fel de implicare in promovarea acestuia si a concentrat toate energia catre showurile din Las Vegas unde spera sa vanda bilete pentru cei doi ani de concerte.

Ai zbura pana in Vegas sa o vezi pe Britney?

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *