Skip to content

Bruce Springsteen amana doua concerte din Europa: Praga si Milano care ar fi trebuit sa se desfasoare in aceasta saptamana. Artistul a anuntat ca are probleme cu vocea.

Dupa ce a amanat concertul de sambata de la Marsilia, Bruce Springsteen si E Street Band reprogrameaza alte doua spectacole sub „indicatia medicului”, intrucat cantaretul continua sa sufere de „probleme vocale”. Turneul european al muzicianului american in varsta de 74 de ani este programat sa se reia pe 12 iunie la Madrid, in Spania.

„In urma amanarii de ieri de la Marsilia din cauza unor probleme vocale, examinarile si consultarile suplimentare i-au determinat pe medici sa stabileasca faptul ca Bruce nu ar trebui sa concerteze in urmatoarele zece zile”, se arata intr-un anunt pe platforma de socializare a trupei. „Tinand cont de acest lucru, sunt necesare amanari suplimentare pentru Airport Letnany din Praga (programat initial pentru 28 mai) si pentru stadionul San Siro din Milano (programat initial pentru 1 si 3 iunie). Noi date pentru aceste spectacole vor fi anuntate in scurt timp. Cei care doresc o rambursare vor putea sa o obtina la punctul de achizitie initial.

„Bruce se recupereaza cat mai curand si va fi in cea mai buna forma, iar el si E Street Band asteapta cu nerabdare sa isi reia turneul european de mare succes pe stadioane pe 12 iunie, la Madrid, la magnificul Civitas Metropolitan,” se arata in comunicatul trupei.

In septembrie anul trecut, Springsteen a amanat mai multe date din turneul nord-american al grupului din cauza unui ulcer peptic si, desi a finalizat acele concerte la inceputul acestui an, s-a confruntat cu probleme cu vocea. In timpul aparitiei sale la Premiile Ivor de la Londra, saptamana trecuta, el a remarcat aceste probleme, dar le-a pus pe seama faptului ca a sustinut un concert in aer liber pe „vreme infernala” in orasul Sunderland din nordul Marii Britanii, cu o seara inainte, si a trecut peste ele cu usurinta.

In pofida problemelor sale de sanatate, Springsteen si trupa au fost intr-o forma excelenta in timpul turneului, care prezinta o lista de piese usor modificata fata de datele de anul trecut. Springsteen a declarat pentru SiriusXM in martie: „Vor fi unele lucruri din turneul de anul trecut care vor fi pastrate; unele dintre temele mele de baza despre mortalitate si viata si aceste lucruri, stiti, voi pastra setul… (Dar) cred ca voi muta mult mai mult celelalte parti ale setului, asa ca va fi o selectie mult mai larga de cantece. Asa ca il privim ca si cum ar fi un pic din vechiul turneu, dar il privim ca pe un turneu nou.”

Citește în continuare