Skip to content

Bruno Mars pe coperta GQ aprilie (poze, video)

Bruno Mars, aflat in plina campanie de promovare a albumul Locked Out of Heaven, apare pe coperta GQ Style Bible din luna aprilie. Imbracat sic, cu eterna palarie pe cap, cantaretul povesteste in paginile revistei despre noul sau material dar si despre topicuri mai putin cuminti. 

Bruno Mars atinge subiecte ca temele sexuale din piesele sale, cum a fost arestat pentru posesie de cocaina, dar si care e reteta pentru o piesa de succes.

Mai jos gasiti cateva citate din interviul pe care cantaretul l-a oferit cunoscutei reviste pentru barbati, dar si un scurt material video behind the scenes in care Bruno Mars isi recunoaste pasiunea pentru bijuterii si faptu ca s-ar umple din cap pana in picioare. 

Intrebat de ce sexul este o componenta atat de importanta in muzica sa, cantaretul a recunosct ca e un subiect despre care ii face placere sa cante.

It feels good to sing about. It feels…sexy. It puts you in a sexy frame of mind. It feels good to pro-ject. Sex is a great party starter.

Pentru el conteaza foarte mult prima impresie pe care i-o lasa o piesa si asteapta sa simta ceva nou pentru a o considera cu adevarat un hit.

Shit. For me? Hypnotize me in the very first three seconds, wake my ear plate up, give me something that I haven’t felt before…and then punch me in the fucking face.

Bruno Mars nu s-a sfiit sa recunoasca greseala din 2010 cand a fost arestat pentru posestie de cocaina, iar scuza pe care a folosit-o a fost tineretea lui.

I was young, man! I was in fucking Vegas. I wasn’t thinking. … I was given a number one record and I’m out doing dumb shit.

Cantaretul se bucura de o mare popularitate inca de la primele sale piese lansate. De la trackuri care ne fac sa dansam pana la cele care frang inima in doua, Bruno Mars trece printr-o intreaga arie de subiecte. Cel mai recent album al sau, Unorthodox Jukebox, a aparut anul trecut si a intrat rapid in galeria celor mai bune materiale din 2012 de a aparut la finalul acestuia. In plus, Locked Out of Heaven a insemnat un nou single no 1 in topul Billboard, si l-a pozitionat alaturi de cei care au atins numarul de 5 hituri in topul revistei americane. Cel de-al doilea material de promovare, When I Was Your Man, e o balada foarte trista despre o relatie incheiata, dar care s-a dovedit a fi un track de succes inainte chiar de promovarea oficiala. 

Va place Bruno Mars? Credeti ca poate fi un style icon, tinand cont ca a fost si model?

 

Citește în continuare