Skip to content

Bryan Adams, Sarah Connor, Rea Garvey si Michael Mittermeier urca pe scena live la Dusseldorf. “Give Live a Chance” este primul mare concert live organizat in pandemie.

“Give Live a Chance” este primul show live de anvergura in pandemie, fiind organizat de Live Nation si programat pentru 4 septembrie, pe Merkur Spiel-Arena in Dusseldorf, Germania. Aproximativ 12.000 de oameni sunt asteptati la eveniment, iar acestia vor ocupa locuri amplasate la o distanta de 1,5 metri unul de altul si vor purta masti in incinta stadionului. Organizatorii au anuntat ca nu va fi comercializat alcool nici pe stadion, nici in apropierea lui, iar spectatorii nu trebuie sa se testeze inainte de eveniment.

Desi Germania are in continuare restrictii privind evenimentele pana cel putin in luna octombrie, Departamentul de Sanatate din Düsseldorf a dat unda verde concertului.

Bryan Adams si-a confirmat prezenta la evenimentul organizat pe stadionul din Merkur Spiel-Arena in Dusseldorf, Germania, fiind primul eveniment mare de gen programat. Din lineup fac parte Sarah Connor, Rea Garvey, The Bosshoss, Joris si Michael Mittermeier, invitat special.

Intr-un mesaj publicat pe contul de Instagram, Bryan Adams a transmis: „Am fost invitat sa cant la primul mare concert cu distantare sociala din Germania. Voi canta acustic, singur, fara trupa”.

Bryan Adams a castigat nu mai putin de 15 premii Grammy de la debutul sau din 1980. Artistul are o serie impresionanta de albume, single-uri, proprii sau colaborari.

La inceputul anului, Bryan Adams anuntase un turneu international cu Bon Jovi, dupa succesul avut in august 2019 cu turneul de 8 spectacole alaturi de Billy Idol. Adams si-a lansat cel mai recent album, “Shine a Light”, in martie 2019. Cel de-al 14-lea album de studio include si un duet cu Jennifer Lopez si un single scris in colaborare cu Ed Sheeran.

Citește în continuare