Skip to content

Cafe DeKO aniverseaza 10 ani

 Cel mai important eveniment al comediei este dedicat celebrarii a 10 ani de stand-up comedy alaturi de Café DeKO. Miercuri, 12 martie 2014, ora 21:00, vom retrai succesul celor mai bune glume si celor mai indraznete replici intr-o atmosfera unica pe scena Café Deko, printr-un eveniment dedicat personalitatilor de marca ale scenei de stand-up comedy.

Cunoscutii actori ai scenei de stand-up comedy din Romania, cei care au facut si inca fac istorie in Café DeKO de 10 ani, Bobonete, Micutzu, Bordea, Badea, Vancica, Sorin vor urca pe scena alaturi de Natanticu, Teo si Vio si invitatul de onoare Dan Chisu, fondator Café Deko.
 
La eveniment vor fi prezente numeroase persoane publice, personalitati ale teatrului, filmului si a muzicii romanesti, bloggeri de top si vedete precum Delia, Mihai Bendeac, Andreea Popescu, Marian Vasilescu si multi altii.
 
Miercuri seara vor fi prezenti pe scena toti cei care de-a lungul timpului au contribuit la crearea Cafe Deko!
Fii alaturi de Café DeKO la implinirea unui deceniu de stand up comedy, miercuri, 12 martie 2014. Impreuna vom scrie o noua pagina in istoria stand up-ului romanesc.

Citește în continuare