Skip to content

Caitlyn – Arrive (piesa noua)

Posesoarea unei voci senzuale care insoteste piesele DJ-ului Emil Lassaria, Caitlyn vine acum cu un nou single solo, Arrive. Ea a castigat deja im loc aparte in inimile fanilor prin piesele Tu Amor, Fiesta, Ana si Manole dar si Summer Sun.

Arrive vorbeste despre o iubire in antiteza , despre faptul ca peste oricate incercari am trece, atunci cand suntem in bratele celui iubit ne este cel mai bine. Cu alte cuvinte este despre dragostea adevarata, cea care nu dureaza doar trei ani, iar eu cred in acest fel de dragoste si in faptul ca ne putem construi relatii solide daca pe langa iubire exista rabdare si respect.

Cu piesa Arrive nu m-am abatut de la stilul meu , fiind prima piesa din 2017 dintr-o serie de piese la care am lucrat inca de anul trecut si pe care abia astept sa vi le prezint cat mai curand. declara Caitlyn.

Pe Caitlyn am ascultat-o alaturi de Emil Lassaria si LLP cu piesa Africa in 2016, iar pe cont solo am regasit-o cu single-ul solo Ana si Manole, iar apoi a colaborat cu F.Charm pentru Caz real.

Va place piesa ei?

Citește în continuare