Skip to content

Campania Reward Your Idol a luat startul! Lora, Alina Eremia, Sore, Giulia, s-au alaturat campaniei!

  • envelope icon

Lansata sub hashtag-ul #whymusicmatters, campania Reward Your Idol ia oficial startul, adresandu-se tuturor tinerilor iubitorilor de muzica care isi doresc acces la toate melodiile din lume si care sunt totodata fani ai celor mai importanti artisti internationali!

Cu siguranta ai auzit de Deezer, Zonga, Google Play, Apple Music, Tidal sau de magazinul virtual iTunes! Acestea sunt servicii de streaming care te pot ajuta sa iti faci playlisturi nesfarsite cu piesele tale preferate, sa descoperi noul single lansat de artistul tau favorit, sa fii surprins cu recomandari bazate pe gusturile tale muzicale, dar si sa impartasesti cu prietenii tai ce trupe noi ai mai descoperit.

Inscrierea in campanie este gratis, include trei pasi foarte simpli si iti poate aduce premiul cel mare – o excursie de vis pentru tine si un prieten la New York -, dar si sute de cadouri minunate, precum un telefon LG Nexus 5X, 30 de conturi Deezer pentru 2 luni, 20 de conturi Google Play Music pentru 6 luni, 30 de conturi pentru Zonga pentru 3 luni, 30 de conturi pentru Tidal pentru 3 luni, dar si alte premii muzicale.

Astfel, tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti creezi GRATIS un cont si ai pe loc acces la aproape toata muzica din lume. Apoi, creeaza-ti in perioada 23 noiembrie – 18 decembrie un playlist de minimum 5 piese pe oricare dintre platformele de streaming disponibile in Romania: Zonga, Deezer, Apple Music, Google Play Music, Tidal. Pasul doi presupune sa dai share playlist-ului pe profilul tau de Facebook. Nu uita sa folosesti in postul tau hashtag-ul #whymusicmatters si sa tag-uiesti pagina de Facebook a campaniei, REWARD YOUR IDOL. Pasul trei este sa completezi formularul de mai jos cu datele tale si link-ul playlist-ului tau. Pentru toate detaliile, testimoniale ale artistilor si pentru a citi regulamentul campaniei, acceseaza http://rewardyouridol.ro/ .

Urmareste pe social media #whymusicmatters si vei vedea fiecare pas din campanie si multe videoclipuri cu artistii tai preferati care iti spun de ce conteaza muzica pentru ei. Alina Eremia, Fly Project, Sore, Adi Despot, Giulia, Deepcentral sunt doar cateva nume care au acceptat provocarea Reward Your Idol.

Campania Reward Your Idol este un program educational, dezvoltat de Asociatia Industriei Muzicale din Romania in parteneriat cu Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, in scopul popularizarii serviciilor muzicale legale si a facilitarii consumului de muzica din surse licite. Prima campanie Reward Your Idol a fost realizata de catre Universal Music Romania in parteneriat cu Ambasada SUA la Bucuresti si Asociatia Industriei Muzicale din Romania (AIMR).

 

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *