Skip to content

Cand va avea loc Liberty Parade 2014?

Obisnuit sa adune in fiecare vara zeci de mii de persoane pe plaja dintre Venus si Saturn, Liberty Parade este un eveniment asteptat cu sufletul la gura de multi dintre cei care au de gand sa isi programeze vacanta in functie de data la care se desfasoara acesta.

Nici doua luni nu mai sunt pana la sfarsitul lunii iulie, perioada in care se desfasoara de obicei Liberty Parade, iar Radio 21, organizatorul evenimentului, inca nu a anuntat nimic oficial in legatura cu editia de anul acesta. Totusi, DJ Optick, unul dintre invitatii permanenti de la Liberty Parade, a anuntat pe site-ul sau ca va mixa pe 26 iulie la Liberty Parade Romania. Cu majuscule! Asta inseamna ca Liberty Parade se va desfasura pe 26 iulie!

Chiar daca nu reflecta, spunem noi, ceea ce ar trebui sa se auda la un festival organizat de un post de radio comercial la care vin zeci de mii de oameni fara sa plateasca vreun bilet, adica la un eveniment destinat maselor, mai sus am inserat setul lui DJ Optick de la Liberty Parade 2013 (recenzia o gasiti aici). Headlineri la editia de anul trecut au fost Alex Gaudino si Dr. Kucho.

Exista voci din Primaria Mangalia care spun ca, incepand cu acest an, Liberty Parade nu se va mai tine pe plaja dintre Venus si Saturn, recent modernizata cu fonduri europene, ci in Mamaia. Asteptam anuntul oficial si atunci vom vedea daca data de 26 iulie va fi confirmata pentru Liberty Parade 2014 si daca locatia ramane aceeasi.

Pana atunci ne putem da cu parerea despre artistii pe care ii vom vedea anul acesta la Liberty Parade Arena. De-a lungul timpului, la Liberty Parade am dansat pe muzica de la Above & Beyond (cea mai tare editie!), Ferry Corsten (cand era in top 10), Roger Sanchez, Robbie Rivera, Dennis Ruyer si Planet Funk.

Ce nume v-ar placea sa vedeti la Liberty Parade 2014?

Citește în continuare