Skip to content

Care sunt gazdele covorului rosu la RMA 2013?

Anul acesta, vedetele care vor pasi pe Covorul Rosu vor fi asaltate cu intrebari de Mircea Zara de la Music Channel si de VJ Shurubel de la Utv.

 

Music Channel si UTV si-au unit puterile anul acesta pentru Romanian Music Awards astfel ca fiecare televiziune muzicala va avea un reprezentant pe covorul rosu. 

Cei doi amfitrioni vor testa prezenta de spirit a fiecarui artist care va ajunge in fata microfoanelor, imediat ce acestia isi vor face simtita prezenta pe Covorul Rosu. Asadar, cum Mircea Zara si Shurubel sunt renumiti pentru abordarile lor neobisnuite ale evenimentelor, nu ne mai ramane decat sa ne pregatim pentru o seara de o intensitate maxima.

Pe de o parte Zara, este un maestru al clubbing-ului romanesc, prezentand emisiunea Clubzone in fiecare vineri de la ora 23.00 la Music Channel, in timp ce Shurubel, titirezul de la Utv, face furori pe internet si transforma tot ce atinge in clip viral. Ne pregatim, asadar, pentru o editie istorica a evenimentului, plina de umor si picanterii!

 

Music Channel va transmite LIVE, pe data de 14 septembrie, incepand cu ora 19.00 cel mai asteptat eveniment muzical al anului. Pana atunci insa, artistii nominalizati vor putea fi votati pe http://rma.1music.ro/ – gasiti aici LISTA.

Biletele vor fi puse in vanzare in ziua evenimentului, in Piata Sfatului din Brasov si vor costa 15 lei. Afla AICI care sunt artistii care vor urca pe scena. Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel si Utv, cu sprijinul Primariei Brasov si al Consiliului Local al Municipiului Brasov.
 

Ne vedem sambata la Brasov sau pe Urban.ro in live-blogging?

Citește în continuare