Skip to content

Carla’s Dreams a lansat o noua piesa! Ce inseamna „Itsova”?

Carla’s Dreams continua proiectul inedit “Nocturn” cu o noua piesa. “Itsova” a fost lansata acum cateva ore si a depasit deja o suta de mii de vizualizari. Baietii sunt astfel cu un pas mai aproape de marele eveniment din 18 mai de la Romexpo unde isi vor prezenta fanilor noul album.

“Itsova” inseamna de fapt “It’s over” si spune povestea unei iubiri care nu se concretizeaza pentru ca “inima refuza sa o simta”, iar pe repeat sunt doar “zero solutii”, iubirea fiind transata intr-o sala de judecata. Cantecul este al 5-lea “act” al proiectului, venit dupa o pauza de 4 luni, dupa melodia “Luna”.

 “Inca un episod din noaptea noastra! Inca un pas spre final! Finalul? 18 mai Romexpo! Dar pana atunci… ITSOVA! V-am cuprins!” a fost mesajul pe care baietii l-au postat pe pagina lor de Facebook imediat dupa lansare.

Noua piesa a fost compusa de “Carla’s Dreams” si produsa de Costin Bodea, iar videoclipul este semnat de BRFilms, Roman Burlaca si George Secrieru, aceeasi echipa cu care trupa colaboreaza de fiecare data.

Asculta “Itsova” si spune-ne ce crezi, va fi si acesta un alt hit de la Carla’s Dreams?

Citește în continuare