Skip to content

Carla’s Dreams si Coma au facut schimb de hituri (video)

  • envelope icon

Coma si Carla’s Dreams fac schimb de hituri si fiecare dintre cele doua trupe vine cu propria sa varianta pentru unul dintre hiturile lor. Moldovenii au remixat Document, o piesa lansata anul trecut, in timp ce rockerii au venit cu versiunea lor pentru Sub pielea mea.

Cand a venit propunerea acestei colaborari, o parte din trupa a zis NO F…N WAY! :)), nefiind un gen de muzica pe care-l ascultam in mod normal… Apoi am analizat putin situatia si ne-a placut mult provocarea. Am ascultat cateva piese reprezentative de la Carla’s si ne-am zis hai ca o sa fie interesant, hai sa vedem cum o sa sune. Alegerea piesei a fost si asta cu peripetii si ne-am gandit ca daca tot o facem, hai sa o facem pe cea mai populara si poate cea mai putin indragita de publicul nostru, ca sa fie cat mai dificil de transformat, astfel incat sa sune a COMA. Am gasit un riff de chitara cool si apoi am trecut la reinterpretarea versurior, ca sa ii dam o semnificatie usor schimbata, dar cu toate astea sa si pastram firul rosu al piesei originale. Ne place mult ce a iesit. Sa speram ca o sa va placa si voua. N-are cum sa nu va placa, a iesit cam tare! Ladies & Gents, va invitam la dans!, declara Dan Costea, membru in trupa COMA.

Carla’s Dreams a ales sa interpreteze in stilul consacrat piesa „Document” a trupei COMA, premiata in cadrul galei Metalhead Alternative Awards. „Document” este povestea iubirii care te face sa iti depasesti limitele, considerata de multi fani un manifest al suferintei. Artistii Carla’s Dreams transmit mesajul emotionant printr-o interpretare originala, pe sound-uri surprinzatoare. „Ne-a placut textul piesei „Document” care, presupunea in viziunea noastra, o diversitate de posibilitati de a reface sau de a adauga ceva. Si pentru ca nu mereu „place” poate fi argumentat si orice rationalizare in acest sens este in plus in acest caz. COMA este, si pentru noi, parte din fundamentul pe care s-au zidit multe lucruri frumoase”, au spus Carla’s Dreams.

 Carla’s Dreams au bifat inca un succes anul acesta, dupa ce Youtube i-a pus la varful clasamentului celor mai vizualizati artisti din Romania in clasamentul de final de an. In plus, se afla inca o data in topul difuzarilor dupa ce au lansat piesa Imperfect

Baietii de la Coma au lansat la finalul lunii noiembrie un nou album de studio, Orizont, promovat prin intermediul unor piese ca Hotar sau Orizont.

Cum vi se pare acest schimb de piese? Le-a iesit? 

 

 

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *