Skip to content

Carly Rae Jepsen il ajunge din urma pe Gotye

Carly Rae Jepsen mai are putin si ii ia titlul de sub nas belgianului Gotye pentru cel mai mult timp petrecut pe prima pozitie in clasamentul Billboard anul acesta. Canadianca are deja opt saptamani petrecute in fruntea Billboard si sanse sa il intreaca pe baiatul cu Somebody That I Used to Know.

Call Me Maybe, pe cat de enervanta poate parea la prima ascultare, pusa pe repeat over and over again ajunge sa te prinda si pe asta s-a si bazat managementul lui Carly in momentul in care au lansat-o. Se mai adauga si un urias fan base Justin Bieber care ii va sustine acestuia proiectele in orice conditii. La asta se adauga un videoclip fun si funny pe care Carly il are pentru Cal Me Maybe si reteta succesului de a fi in fruntea Billboard e gata.

Mai mult, a lansat si un single cu Owl City care deja urca rapid in clasament, plasandu-se pe pozitia cu numarul 15. Good Time are un videoclip lansat si exista sanse se sa apropie de top ten, lucru necesar si lui Adam Young care nu a mai vazut topurile de la Fireflies si Galaxies si pentru a-i aduce lui Carly un alt public, mai matur si oarecum apropiat de varsta ei. Pentru ca in ciuda unui look adolescentin, Carly Rae are 26 de ani si trebuie sa atraga si alti fani, mai ales ca inca nu stim cum suna albumul ei si ce gen de piese va aborda mai departe.

Despre cum a reusit Gotye sa se mentina in topuri puteti citi aici, a fost o strategie foarte buna, si nici Carly nu sta departe, ea bifand si cateva prezente la premiile muzicale. Inaintea lor in topul Billboard s-au mentinut cei de la fun. cu trackul We Are Young, dar timp de doar sase saptamani.

Credeti ca va reusi Carly sa il intreaca pe Gotye? Pana la urma v-a prins piesa ei?

Citește în continuare