Skip to content

Casa din Singur Acasa devine LEGO. Modelul a fost creat de un fan din Ucraina, are 3755 piese si se gaseste si la noi

LEGO a dezvaluit noul set LEGO® Ideas Home Alone, o copie fidela a caminului familiei McCallister din Singur Acasa.

Pentru prima oara sub forma de caramizi, setul LEGO Ideas Home Alone a pornit de la un design transmis pe platforma LEGO Ideas de catre un fan, Alex Storozhuk, in vârsta de 28 de ani, din Ucraina. Cu 3,755 piese, noul set este cel mai mare set creat pornind de la un concept LEGO Ideas.  

Setul LEGO Ideas Home Alone poate fi recunoscut instant, redând grandoarea locuintei familiei McCallister, si dispunând de detalii care redau povestea vacantei lui Kevin. Similar exteriorului, interiorul ramâne fidel filmului, incluzând parterul si primul etaj, bucataria, subsolul si podul casei McCallister. Un nou mecanism a fost inclus pentru a putea deschide casa pentru si mai multa distractie. Peretii sunt separati la mijloc, pentru o deschidere laterala si o prezentare generala a interiorului, acoperisul putând fi si el ridicat. Mai mult, setul include si personajele principale ale filmului, sub forma minifigurinelor LEGO: Kevin, hotii Harry si Marv, batrânul Marley si mama lui Kevin, Kate.

Fiecare incapere contine detalii din film, precum after-shave-ul din scena tipatului lui Kevin, tarantula lui Buzz, dubita hotilor, cutiile de vopsea folosite pentru a ataca hotii sau casuta din copac cu tiroliana. Printre acestea se numara si semineul, pomul de Craciun, un trenulet de jucarie, ceasul cu cuc, masa si casetofonul.

In aproprierea sarbatorilor de iarna, setul LEGO Ideas Home Alone este gândit sa ofere o experienta unica in familie. Impartit in 24 de pachete de piese, similar unui Calendar Advent, fanii pot construi casa emblematica in ritm cu filmul, incepând cu intâlnirea cu hotii si finalizând cu reuniunea dintre Kevin si mama sa, Kate.

Setul LEGO Ideas Home Alone va fi disponibil pe www.LEGO.com/Home-Alone si in magazinele de retail LEGO incepând cu 1 noiembrie.

Din 12 noiembrie pe Disney + se poate vedea un nou fim din seria Home Alone, care e deja controversat, regizoru l seriei initiale,Chris Columbus, considerand noul film „o insulta a artei cinematografice”. Imagini din noul Home Alone mai jos.

Citește în continuare