Skip to content

Castiga 3 invitatii duble la lansarea noului album Urma – Lost End Found

Formatia Urma ne invita joi, 28 noiembrie 2013, incepand cu ora 22:00, la lansarea celui de-al patrulea album de studio – Lost End Found, in The Silver Church Club din Bucuresti. Noi punem la concurs 3 invitatii duble pentru acest concert.

Construit integral sub deviza fara compromisuri, pe durata a ultimilor patru ani, noul material discografic va fi oferit publicului intr-un format de exceptie, respectiv un jurnal fotografic de 120 de pagini ce ofera imagini inedite surprinse de fotograful formatiei, Radu Dumitrescu, care a insotit pas cu pas grupul de muzicieni pe parcursul calatoriei muzicale intitulate Lost End Found.

Avand ca baza de selectie mai mult de 50.000 de fotografii, efectuate in cadrul repetitiilor, sedintelor de studio, concertelor memorabile din Silver Church, Ateneu sau Sala Palatului si a concertelor din strainatate sustinute in Budapesta, Freiburg, Londra, Paris sau Berlin, artwork-ul noului material este semnat de Cristian Ioan Gutau, responsabil de altfel pentru grafica intregii discografii Urma.

Pentru a intra in cursa pentru cele 3 invitatii duble tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu la acest articol in care sa ne spuneti:

  • Care a fost cel mai tare concert Urma la care ati participat (locatie + an)?

Concursul incepe acum si dureaza pana miercuri, 27 noiembrie 2013, atunci cand vom anunta si cei 3 castigatori. Acestia vor fi alesi prin random.org dintre cei care raspund la intrebarea de mai sus si vor fi notificati pe e-mail.

Mai multe detalii despre concertul de lansare Urma – Lost End Found gasiti aici.

Mult succes!

 Update:

Cei 3 castigatori sunt: Patricia Radulescu, Ioana (15) si Dobra Simona (9). Acestia au fost contactati pe e-mail.

Felicitari!

Citește în continuare