Skip to content

Castiga cinci invitatii duble la Metallica – Through the Never!

Esti fan Metallica? Vrei sa mergi la filmul lor – Through the Never? Urban.ro te trimite la cinema sa vezi in avampremiera unul dintre cele mai asteptate lansari ale anului pentru fanii grupului american. Concurs incheiat!

Through the Never nu e doar un film, e povestea personajului Trip intercalata cu scenele dintr-un concert Metallica, iar revista Rolling Stone l-a caracterizat drept o expresie a anarhiei rock & roll, care trebuie traita. Regia ii apartine lui Nimrod Antal, iar lansarea oficiala va avea loc pe 27 septembrie, exact in ziua in care bassistul Cliff Burton a murit, in urma cu 27 de ani. 

Avem pentru inraitii fani Metallica cinci invitatii duble la acest film palpitant, iar tot ce trebuie sa faceti e sa raspundeti la intrebarea de mai jos:

Cum il cheama pe bassistul ce l-a inlocuit pe Cliff Burton?

Avampremiera va avea loc pe 25 septembrie, iar concursul dureaza pana marti, 24 septembrie. Castigatorii vor fi alesi cu ajutorul random.org si anuntati printr-un mail despre cum pot intra in posesia invitatiei la film, asa ca lasati o adresa de mail pe care o verificati des. 

CONCURS INCHEIAT! Castigatorii sunt: daimon (1), inna81 (26), Alex (8), Diana (14) si Marian (26), Va rugam sa va verificati mailurile pentru a afla cum puteti intra in posesia invitatiilor.

Gata de concurs?!

 

Citește în continuare