Skip to content

Castiga doua abonamente simple la Electric Castle Festival!

Au mai ramas 41 de zile pana la prima editie a festivalului Electric Castle asa ca azi venim cu un nou concurs pentru voi. Puteti castiga unul din cele doua abonamente ce ofera acces pe intreaga durata a festivalului.

Morcheeba, Pendulum Dj Set, Dub Pistols James Zabiela, Feed Me, Dope D.O.D, Fritz Kalkbrenner si multi altii vor veni in perioada 21-23 iunie 2013 pe Domeniul Banffy din Bontida, langa Cluj Napoca.

In total vor fi peste 50 de trupe care vor concerta timp de 3 zile pe 4 scene diferite intr-una din cele mai spectaculoase locatii de la noi din tara.

Pentru a castiga unul din cele doua abonamente simple puse la concurs, tot ce trebuie sa faci este sa ne spui intr-un comentariu la acest articol:

Cum ti se pare ideea organizarii unui festival langa un Castel din Romania?

Concursul incepe acum si dureaza pana miercuri, 29 mai 2013, atunci cand vor fi anuntati si cei doi castigatori. Acestia vor fi alesi prin random.org dintre cei care ne raspund la intrebarea de mai sus.

Va rugam sa nu participati la concurs daca nu puteti ajunge la festival. De asemenea, va rugam sa lasati o adresa de e-mail valida pentru a putea fi contactati in cazul in care veti castiga.

Mult succes!

Abonamentele cu anticipatie la Electric Castle costa 100 de lei, acopera intreaga perioada a festivalului si pot fi achizitionate din reteaua Eventim (inclusiv online), de la Booha Bar (str. Piezisa nr. 19, Cluj-Napoca) si Boiler Club (str. Henri Barbusse nr. 59-61, Cluj-Napoca).

Abonamentele pot fi cumparate si direct de pe telefonul mobil, prin intermediul aplicatiei „Electric Castle Festival”, disponibila pentru telefoanele cu iOS si Android

 Update:

Cei doi castigatori sunt: Ceriza (64) si Stefan Rosioara (59). Va rugam sa va verificati adresele de e-mail pentru a afla cum puteti intra in posesia abonamentelor.

Felicitari!

Citește în continuare