Skip to content

Cat Music a lansat o aplicatie pentru karaoke!

Aplicatia Cat Music Karaoke e partenerul tau mobil de distractie cand ai chef sa fredonezi vreun hit preferat. Canti, te inregistrezi si dai share sa vada si prietenii cum ti-ar sta in lumina reflectoarelor.

 

Casa de discuri Cat Music a lansat aplicatia speciala pentru iPhone si Android la finalul saptamanii trecute in cadrul Cat Music Radio Days iar Delia si What’s Up au fost primii care au testat-o printr-o demonstratie de karaoke pe care o aveti mai jos.

Am testat si noi aplicatia in week-end si e foarte foarte distractiva! You must check it out!

In plus, esti la un click distanta de noutatile despre artistii momentului (bineinteles ca sursa principala ramane Urban.ro 😉 ): ce-au mai lansat, ce surprize iti pregatesc si unde ii gasesti 24/7. Si daca vrei sa-ti faci playlistul ideal in telefon, poti cumpara piesele preferate direct din aplicatie. Cat Music Karaoke – distractie la nivel turbo!

Deocamdata, Cat Music pune accentul pe aplicatia dedicata iOS, varianta pentru Android se afla in stadiul BETA deocamdata. O puteti descarca din App Store AICI!

Un alt lucru minunat s-a intamplat la Cat Music Radio Days – Edward Maya a dat mana cu casa de discuri si a intarit inca o data vestea ca albumul sau de debut va fi lansat in curand alaturi de ei.

Ati descarcat, v-ati jucat karaoke? Noi ne-am amuzat pe Toate femeile pleaca! :))

Citește în continuare

Matador @ Kristal Club

Noul protejat al lui Richie Hawtin, producatorul si DJ-ul de origine irlandeza MATADOR vine in premiera in Bucuresti, la Kristal Club, pentru un live act techno fabricat in Dublin, alaturi…

Citeste mai mult