Skip to content

Catherine Zeta Jones vine la Bucuresti pentru ca joaca in rolul Morticia din noua serie Familia Addams. Productia va fi disponibila pe Netflix, este produsa de Tim Burton si se filmeaza din octombrie in Romania

Catherine Zeta-Jones va aparea intr-un rol principal din noua serie Familia Addams pe care Netflix o pregateste de lansare potrivit speculatiilor presei internationale pentru octombrie 2022, interpretand rolul Morticiei. Ea va juca alaturi de Jenna Ortega, in rolul lui Wednesday Addams, si Luis Guzmán, in rolul lui Gomez Addams, sotul Morticiei.

Productia se va numi Wednesday Addams si va avea opt episoade, fiind descris de Netflix ca un mister supranatural, care prezinta anii lui Wednesday Addams ca studenta la Academia Nevermore. Filmul este regizat de Tim Burton. Filmarile se vor realiza in Romania si vor incepe in octombrie.

Zeta-Jones este cea mai recenta actrita care ofera o interpretare live-action a lui Morticia. Carolyn Jones a interpretat personajul prima data in serialul TV „Familia Addams” din anii 1960. Anjelica Huston a interpretat-o ​​apoi in cele doua filme ale „Familiei Addams” in anii ’90, iar cel mai recent, Charlize Theron a fost Morticia in filmul de animatie „Familia Addams” din 2019.

De curand, presa internationala a anuntat si ca Zeta Jones joaca pentru prima data alaturi de Michael Sheen in „Prodigal Son”. Catherine va fi un doctor care leaga o conexiune neobisnuita cu personajul jucat de Sheen, un chirurg criminal inchis intr-un azil de nebuni.

Catherine Zeta Jones a aflat despre serialul „Prodigal Son” cand se uita la emisiunea „The View” si Whoopi Goldberg, una dintre gazdele emisiunii, a recomandat seria americana ajunsa la sezonul al doilea. Dupa ce a urmarit primul sezon si a devenit fana a serialului, actrita i-a cerut agentului ei sa ii gaseasca un rol in poveste.

Episoadele in care apare Zeta Jones a fost regizat de Lou Diamond Phillips, unul dintre actorii principali din distributia seriei, care joaca rolul lui Gil Arroyo, un locotent politist din NYPD. Zeta Jones va aparea in doua episoade in rolul lui Vivian Capshaw, un doctor care leaga o conexiune neobisnuita cu personajul jucat de Sheen, Martin Whitly, un chirurg criminal inchis intr-un azil de nebuni.

 La 11 ani, Catherine Zeta Jones devenea campioana la tap dance, iar la 15 ani juca in musical-urile de pe West End-ul londonez, cu rolul principal in „42nd Street”.

Inainte de mutarea la Hollywood unde a primit roluri in „Masca lui Zorro” in regia lui Martin Campbell, „Entrapment” alaturi de Sean Connery sau „Traffic” regizat de Steven Soderbergh, Zeta Jones a jucat aproape 15 ani pe scenele teatrelor britanice.

In copilarie, a jucat in trupa de teatru a bisericii locale de unde a fost remarcat si cooptata in rolul principal in productia musical-ului „Annie” pe scena Swansea Grand Theatre. La 15 ani a renuntat la scoala, s-a mutat la Londra pentru a urma actoria si a continuat sa joace in musical-uri pe West End. Cariera ei pe scena londoneza a inceput cu o poveste devenita legenda deja: initial era rezerva pentru actrita din rolul principal din „42nd Street”. Cand aceasta s-a imbolnavit si nu a putut sa joace, Jones a intrat inlocuit-o iar cand producatorii au vazut reactia publicului la prestatia ei, i-au oferit rolul permanent. La inceputul anilor ’90, a inceput sa joace in comedii si seriale britanice destul de cunoscute in Anglia. A luat decizia de a se muta la Hollywood dupa un accident in care a intrat cu masina intr-un stalp, in timp ce incerca sa scape de paparazzi care o urmareau.

Punctul culminant al carierei sale ramane rolul din „Chicago” unde a imbinat experienta de teatru, dans si canto cu talentul actoricesc de film si a castigat un trofeu Oscar, un BAFTA si un Glob de Aur pentru „Cea mai buna actrita in rol secundar”. Ulterior, a aparut in comedii alaturi de George Clooney – „Intolerable Cruelty”, cu Tom Hanks in „The Terminal”, cu Brad Pitt si Matt Damon in „Ocean’s Twelve”, cu Jessica Lange si Susan Sarandon in „Feud”.

Citește în continuare