Skip to content

Ce facem in week-end?

  • envelope icon

Se apropie week-endul si se anunta a fi unul fierbinte, asa ca iti facem cele mai bune recomandari despre cum sa te distrezi.

MERGEM LA UNTOLD

Evident, atractia acestui week-end ramane festivalul Untold. Aflat la cea de-a treia editie, festivalul de la Cluj-Napoca aduce inca o data o multime de nume importante pe scenele de pe Cluj Arena si din imprejurimi. De la Armin van Buuren la Ellie Goulding si Era Istrefi, Untold are ceva pentru toata lumea.

Pe langa locurile de cazare fancy din Cluj, poti opta si pentru camping, iar cum caratul baxurilor de apa dupa o noapte de party nu suna ca o idee foarte buna, iti recomandamFill & Go Active Vitalde la Brita. Va fi cel mai bun prieten al tau in zilele calduroase de festival. Poti sa te convingi singur de ce am lua-o mereu cu noi:

MERGEM LA MARE

Daca faci parte dintre norocosii care au ajuns la mare, vei avea ce face, pentru ca la Costinesti are loc Out of Doors Fest unde ii vei putea asculta pe Crazy Town, Alternosfera, Suie Paparude sau E.M.I.L., in timp ce Vama Libre se distreaza cu Robin and the Backstabbers, Tapinarii sau Fara Zahar.

Si cum suntem siguri ca inainte de o portie de concerte vei merge pe la plaja, cea mai buna metoda de a evita drumurile pana la bar e sa iei cu tine una dintre sticlele filtrante Fill & Go Vital de la Brita.

Dupa cum ii spune numele (Fill&Go – “umpli&pleci”), sticla iti permite sa te hidratezi optim cu apa curata si proaspata oricand, luand-o cu tine oriunde mergi (chiar si la Cluj). Tehnologia performanta de filtrare BRITA este pusa in miscare, pentru ca ai libertatea sa iei sticla cu tine oriunde si oricand: o reumpli cu apa potabila (de la robinet, de exemplu) pe care o bei proaspat filtrata.

Cu ajutorul discurilor filtrante BRITA, special concepute si adaptate pentru sticla filtranta Fill&Go, apa potabila de la robinet isi recapata gustul autentic (clorul, calcarul si metalele grele sunt reduse considerabil) si pastreaza mineralele esentiale (precum calciul si magneziul).

 

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *