Skip to content

Ce surprize cinematografice ne pregatesc cei de la Warner Bros in 2011

Cei de la Warner Bros au facut public lineup-ul filmelor cu care au de gand sa ne incante in 2011. Cu aceasta ocazie, au publicat si cateva poze noi.

Despre Green Lantern , Harry Potter Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2, Red Riding Hood, Sucker Punch si The Rite v-am vorbit deja.

Sa vedem cu ce alte filme ne mai ispitesc ei in 2011:

HANGOVER 2

Se pare ca va avea premiera pe 16 mai 2011.

De data aceasta cei patru prieteni, Phil (Bradley Cooper), Alan (Zach Galifianakis), Stu (Ed Helms) si Doug (Justin Bartha) isi continua aventura in tara unde viseaza sa ajunga orice barbat – In Thailanda. 🙂 Tot sub indrumarea lui Todd Phillips.

Sherlock Holmes 2

Tot in regia lui Guy Ritchie, tot cu Robert Downey Jr si Jude Law, plus o supriza placuta: actrita Noomi Rapace (The girl with the dragon tattoo) isi face cu aceasta ocazie debutul in cinematografia americana. Se pare ca va interpreta rolul unui tiganci :).

Something Borrowed

Despre Something Borrowed nu se cunosc prea multe amananunte, decat ca este vorba de o comedie romantica… Si, avand in vedere titlul, probabil ca se lasa si cu vreo nunta ceva. Regizorul este Luke Greenfield iar actorii Kate Hudson, John Krasinski si Ashley Williams. Premiera are loc pe 10 iunie.

Horrible Bosses

Pare tot o comedie, din care insa (sper ca) lipseste romantismul. In poza apar Jason Bateman, Charlie Day si Jason Sudeikis care se pare ca sunt atat de satuli de sefii lor incat vor sa-i omoare. Asta da umor. 🙂 In distributie mai apar Jennifer Aniston, Colin Farrell, Kevin Spacey, Donald Sutherland.

Premiera: 29 iulie.

Final Destination

A ajuns la partea a 5-a. Dar la cat de neinspirate au fost filmele din serie, nu m-ar deranja sa fie “final” de tot. 🙂 De data asta vor incerca sa pacaleasca moartea: Emma Bell, David Koechner, Tony Todd, Courtney B. Vance. Dirijati de Steven Quale.

The Apparition

Este un horror/thriller despre un cuplu bantuit de prezente supranaturale. Filmul este regizat de Todd Lincoln iar actorii sunt Tom Felton, Ashley Greene, Sebastian Stan. Filmul are premiera d-abia pe 17 septembrie, asa ca probabil ca o sa tot avem timp sa vorbim despre el mai incolo.

Cam acestea sunt filmele anuntate deocamdata. Cum apar trailerele celor de sus sau aflu ceva nou, va informez. 🙂

Voi cam ce ati vrea sa vedeti din lista de mai sus?

Citește în continuare