Skip to content

Ce trebuie sa stii inainte de concertul Violetta Live de la Bucuresti

Unul din cele mai asteptate concerte ale acestei toamne are loc pe 2 septembrie in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Fanii serialului Disney, Violetta, vor avea ocazia sa-si vada personajele preferate interpretand live cele mai indragite melodii din sezoanele 1, 2 si 3 ale serialului in cadrul unui eveniment ce face parte din turneul international Violetta Live 2015.

Violetta Live va avea ca protagonisti vedetele din distributia originala a serialului, printre care Martina Stoessel, care interpreteaza rolul Violettei. Noul concert va include, de asemenea, o trupa de dansatori foarte energici, o formatie de cinci muzicieni, decoruri si lumini spectaculoase, coregrafie de mare impact, elemente tehnice impresionante si costume uimitoare.

REGULI DE ACCES

Concertul Violetta Live este programat sa inceapa la ora 19:30, dar accesul in incinta Pietei Constitutiei se va face incepand cu ora 16:30, fie dinspre Academie (Calea 13 Septembrie) – pentru sectoarele C1-1, C1-2, C1-3, C2-1, C2-2, C2-3, C3-1, C3-2, C4-1, C5-1, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, fie dinspre statia de metrou Izvor (Piata Natiunile Unite) pentru sectoarele C1-3, C1-4, C1-5, C2-3, C2-4, C2-5, C3-3, C3-4, C4-2, C5-2, O, P, Q, R, S, T, U, V, X, Y, Z.

Accesul pentru posesorii de pachete speciale VIP (Meet & Greet, Gold si Silver) se va face numai prin dreptul culoarelor speciale marcate corespunzator de la fiecare dintre cele doua intrari. Pentru detalii, va rugam sa verificati schita atasata.

NU VA FI PERMIS ACCESUL CU:

bauturi si produse alimentare cumparate din afara perimetrului locatiei, sticle (inclusiv  sticle de parfum de orice marime, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanturi, animale de companie, bagaje voluminoase, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de inregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.

IN CAZ DE PLOAIE

Pentru ca evenimentul se desfasoara in aer liber, organizatorii recomanda spectatorilor sa foloseasca pelerine de ploaie, accesul cu umbrele in spatiul de eveniment fiind interzis din motive de siguranta.

JETOANE PENTRU BAUTURA SI MANCARE

In incinta Pietei Constitutiei vor fi comercializate bauturi racoritoare, apa si gustari. Nu vor fi comercializate bauturi alcoolice si nici bere fara alcool. Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi achizitionate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie. In cazul neutilizarii lor pe durata concertului, acestea vor putea fi returnate fie in aceeasi seara, de la casieriile din incinta, pana in ora 21:45, fie pana pe 30 septembrie 2015, prin trimiterea unui email la adresa [email protected]

MATERIALE PROMOTIONALE OFICIALE

La locatie vor fi amenajate puncte de merchandise oficial Violetta, unde plata se va putea efectua cu numerar sau card.

ACCESUL MINORILOR

Minorii cu varsta sub 14 ani pot participa la eveniment doar insotiti de parinti sau de un adult tutore. O persoana cu bilet intr-o  anumita categorie de pret nu va avea acces la locurile dintr-o categorie superioara sau inferioara de pret, ci doar in categoria in care si-a achizitionat biletul. Se recomanda parintilor sau tutorilor care insotesc copiii sub 14 ani sa isi cumpere bilet in aceeasi categorie de pret cu biletele copiilor, intrucat organizatorii nu isi pot asuma responsabilitatea pentru copiii lasati neinsotiti. De asemenea, prezenta bebelusilor nu este recomandata din cauza zgomotului foarte puternic, daca parintii aleg totusi sa vina la concert alaturi de acestia, o vor face pe propria raspundere, accesul celor mici fiind posibil numai in baza unui bilet valid.

De asemenea, pentru o experienta cat mai placuta pe durata spectacolului, toti spectatorii sunt rugati sa respecte cateva reguli de conduita:

    sa ocupe doar scaunele alocate biletelor achizitionate;
    sa ramana asezati pe toada durata concertului, pentru a nu incomoda spectatorii aflati pe randurile din spate;
    sa nu se apropie sub nicio forma de baricadele de la scena, astfel incat toti participantii la spectacol sa poata beneficia de vizibilitate optima in conditii de maxima siguranta.

RESTRICTII DE CIRCULATIE
 
Circulatia rutiera in zona si parcare. In perioada premergatoare concertului, in zona Pietei Constitutiei se vor aplica restrictii de circulatie, dupa cum urmeaza:

    pe banda 3 din jurul Pietei Constitutiei
    pe banda 1 de pe Bd. Libertatii (in directia Izvor/ Bd. Natiunile Unite)
    pe banda de parcare din semicercul Pietei Constitutiei
    si pe Bulevardul Unirii (spre Casa Poporului), dupa prima trecere de pietoni.

Circulatia va fi inchisa complet pe bulevardele ce duc spre Piata Constitutiei, de pe 02.09.2015 la ora 08:00, pana pe 03.09.2015 la ora 06:00, fapt pentru care se recomanda utilizarea urmatoarele trasee, ca rute ocolitoare:

    Calea 13 Septembrie – Bd. Libertatii – Piata George Cosbuc – Bd. Regina Maria;
    Str. Izvor – Str. Hasdeu – Splaiul Independentei;
    Bd. Unirii – Piata Unirii – Splaiul Independentei – Str. Hasdeu – Str. Izvor – Calea 13 Septembrie.

Ca urmare a lipsei locurilor de parcare din zona Pietei Constitutiei, organizatorii recomanda utilizarea mijloacelor de transport in comun sau a serviciilor de taximetrie ori car pooling.

BILETE
 
Biletele sunt disponibile in continuare pe www.eventim.ro, www.myticket.ro si la partenerii afiliati, urmand ca in ziua concertului acestea sa poata fi achizitionate (in limita disponibilitatii!) si de la intrare, de la casele de bilete amplasate in dreptul celor doua cai de acces.

Distractie placuta

Citește în continuare