Skip to content

Ce vedeti azi in online: Bobonete, Sting si un Turandot cum nu v-ati fi imaginat

Selectia urban.ro pentru ce puteti vedea astazi, 29 martie, in online este foarte eclectica, dar are mult umor si perspective noi chiar si cand e vorba de Opera. (veti vedea mai jos)

Miejii Noptii –

Mihai Bobonete si Costi Dita au un show online, live in fiecare zi de luni pana joi, cu invitati, pe format unui Late Show de la TV. (Cand se incheie aceasta perioada tulbure, poate Pro TV preia show-ul lor in format de studio)

Editia pe care am ales-o ii are invitati pe Cosmin Natanticu si Catalin Neamtu.

Se face misto de teoriile conspiratiei, se joaca ca la “Pe bune” cu intrebari care au rapunsuri super tampite, se rade mult, vin si o parte din oamenii care-i urmaresc in direct, video din casele lor, si simte ca baietii astia chiar sunt prieteni intre ei.

Dar sunt si momente emotionante, Natanticu spune in episodul de mai jos ca stand atat de mult in casa are timp sa reflecteze la ce e de facut in viata, ce lasi in urma ta, ce ai lasat in urma ta.

Pentru iubitorii de opera programul teatrelor din lumea intreaga ofera in seara aceasta cateva productii super spectaculoase. Pentru urban.ro, programul de opera este curatoriat de Cristian Clita. Iata alegerile sale.

Opera Nationala din Paris prezinta La Traviata, o montare controversata in regia lui Simon Stone care a adus actiunea din opera lui Verdi in zilele noastre intr-un context legat de epoca digitala.

Dirijor: Michele Mariotti

Distributie: Pretty Yende, Benjamin Bernheim, Jean‑François Lapointe, Catherine Trottmann, Marion Lebègue, Christian Helmer, Marc Labonnette

Spectacolul poate fi urmarit aici, este nevoie de cont, primele 30 de zile sunt gratuite.

Opera de stat din Viena prezinta Romeo et Juliette, avandu-l ca dirijor pe  Plácido Domingo

Regia: Jürgen Flimm Distributie: Aida Garifullina, Rachel Frenkel, Rosie Aldridge, Juan Diego Flórez

Spectacolul poate fi urmarit aici.

Gran Teatre del Liceu Barcelona prezinta Turandot, in regia artistului visual Franc Aleu, aflat la debut in regia de opera, cu o montare foarte indrazneata –muta actiunea din China antica in spatiu.

Dirijor: Josep Pons

Distributie: Iréne Theorin, Ermonela Jaho, Jorge de León, Chris Merritt, Alexander Vinogradov

Spectacolul poate fi urmarit aici

Bonus, un documentar despre Sting pe Arte tv; Sting – Beyond the Police.

59 de minute cu povesti spuse chiar de Sting despre greutatile si bucuriile din cariera lui, care a facut istorie in muzica.

https://www.arte.tv/en/videos/071418-000-A/sting/

Citește în continuare