Skip to content

Cel mai mare magazin Miele din Romania s-a redeschis in Bucuresti. Are zone in care puteti testa aspiratoare, sistemele de ingrijire a rufelor sau bucatariile

Cel mai mare magazin Miele s-a redeschis in Piata Presei cu un nou spatiu care are un design contemporan si care ofera pe o suprafata de 300 mp cele mai recente inovatii din domeniu, fiind prezentate peste 80 de produse conectate si gata de utilizare si testare, cu tehnologii inteligente.

„Redeschidem nu doar spatiul Miele Experience Center, ci redefinam conceptul de magazin. Dorim sa oferim clientilor cel mai inalt nivel de calitate in ceea ce priveste prezentarea, interactiunea si consultanta oferita, iar  dincolo de spatiul fizic, magazinul reprezinta un angajament fata de excelenta, durabilitate si servicii premium. Suntem dedicati sa depasim mereu asteptarile clientilor nostri”, declara Markus Erismann, Director Comercial Miele Romania.

Cea mai mare parte a magazinului este zona Active Kitchen, unde sunt integrate armonios toate aparatele de bucatarie  – plite, hote, cuptoare, cuptoare cu aburi, frigidere sau masini de vase – acestea putand fi cu usurinta testate,  totul fiind intuitiv si usor.

Pentru o experienta completa marca Miele, clientii pot rezerva un masterclass de gatit cu cheful Miele Alex Burca.

Sectiunea de ingrijire a rufelor este deschisa testarii, dispunand de masini de spalat si uscatoare de rufe functionale, cat si de sistemul.  de calcare cu aburi FashionMaster, pentru o experienta completa.

In vederea alegerii aspiratorului potrivit pentru locuinta sa, clientul poate testa in magazin mai multe tipuri de aspiratoare – cu sau fara sac, fara fir, sau robot – pe diverse tipuri de suprafete.

Zonele de electrocasnice incorporabile, frigidere si masini de spalat vase demonstreaza designul simplu si sofisticat al electrocasnicelor care se vor potrivi cu orice design interior si ii vor ajuta pe clienti sa faca cele mai bune alegeri pentru casa lor.

Doua familii, o singura companie: fondata in urma cu aproape 125 de ani de inginerul Carl Miele si omul de afaceri Reinhard Zinkann, Miele apartine in continuare exclusiv urmasilor directi ai celor doi. Cu 11 angajati, 4 strunguri si o masina de gaurit, Miele si Zinkann au lansat primele lor separatoare de smantana si masini de facut unt in 1899 in Herzebrock, Germania. Principiul lor de ghidare, „Immer Besser“ – care se traduce prin „Mereu mai buni“, modeleaza si astazi compania, dupa 125 de ani.

Produse aniversare, oferte de neratat, finisaje premium, noi functii eco care garanteaza un plus de sustenabilitate, garantii extinse si multe alte surprize pentru clienti. Toate fac parte din cadoul pe care compania il face clientilor sai la aniversarea a 125 de ani de Miele.

Compania Miele este recunoscuta ca lider mondial in furnizarea de aparate electrocasnice premium, cu un portofoliu inspirational pentru bucatarie, spalatorie si ingrijirea podelelor in casa din ce in ce mai interconectata.

Compania ofera, de asemenea, aparate, sisteme si servicii pentru utilizare in hoteluri, birouri, ingrijire si tehnologie medicala. De la infiintarea sa in 1899, Miele si-a respectat promisiunea de marca „Immer Besser” in ceea ce priveste calitatea, inovatia, performanta si eleganta atemporala. Cu aparatele sale electrocasnice durabile si cu consum redus de energie, Miele isi sprijina clientii sa isi faca viata de zi cu zi cat mai sustenabila. Compania este inca detinuta de cele doua familii fondatoare Miele si Zinkann si are 15 unitati de productie, dintre care opt in Germania. Aproximativ 22.700 de persoane lucreaza pentru Miele in intreaga lume, iar cea mai recenta cifra de afaceri a companiei a fost de aproximativ 5 miliarde de euro. Sediul central al companiei se afla in Gütersloh, in Westfalia

Citește în continuare