Skip to content

Cel mai scump loc care poate fi inchiriat pe Airbnb este o insula privata din Bahamas care ii apartine magicianului David Copperfield. Pretul pe noapte ajunge la 55.000 de euro, poate gazdui 30 de persoane, include 7 locuinte cu 17 dormitoare si 30 de servitori.

Serviciul online Airbnb este cunoscut in intreaga lume pentru faptul ca ofera o gama larga si diversa de locuri care pot fi inchiriate, printre care unele dintre cele mai luxoase apartamente, vile si palate din lume. 

Cea mai scumpa proprietate de pe Airbnb este o insula din Bahamas care poate fi rezervata de catre orice grup de calatori care isi doresc o vacanta de neuitat. 

Insula se numeste Musha Cay si se afla in Golful Copperfield din Bahamas. In momentul de fata este cea mai scumpa cazare de pe Airbnb, cu un pret care ajunge la 55.000 de de euro pe noapte. Proprietatea face parte din arhipelagul Exauma Chain din sudul tarii caraibiene care a fost achizitionat de iluzionistul David Copperfield in 2006 pentru o suma de 45 de milioane de euro. 

Domeniul de pe Airbnb include o locuinta de 930 de metri patrati cu 13 bai care poate gazdui pana la 16 oaspeti in 12 dormitoare. Pe langa casa principala, rezervarea insulei vine la pachet cu o vila cu 5 dormitoare si alte 5 cabane de dimensiuni mici care pot fi dedicate musafirilor.

Lista de facilitati include toate serviciile de care are nevoie orice vizitator pentru o experienta inedita, printre care terenuri de tenis, sali de masaj si un centru de spa, o sala de gimnastica si chiar un ponton privat pentru barcile, jet ski-ul si catamaranul Nautilus Rib al insulei, toate acestea fiind incluse in pret.

Locuinta centrala si cea mai mare de pe insula, denumita „The Landing”, include o sala generoasa de mese, un bar, un lounge si o sala de biliard. Pe langa acestea, vizitatorii vor putea privi zilnic rasaritul si apusul de pe pontonul de relaxare, format dintr-o terasa si sezlonguri.

Pe langa constructiile si serviciile de lux, insula dispune si de un personal cu 30 de angajati profesonisti, dintre care menajere, bucatari, majordomi, gradinari si barcagii care sunt disponibili pe toata durata sederii. 

Locuintele sunt decorate atent intr-un stil englezesc colonial, specific arhipelagului, accentuat de o atmosfera tropicala prin plantele luxuriante, statuile din piatra, obiectele decorative si mobilierul din lemn masiv de tec, un arbore raspandit in zona tropicelor.

Insula se afla la o ora de mers cu masina de aeroportul din Exuma si este compusa din vegetatie exotica si plaje virgine care pot fi explorate de catre iubitorii de natura. Vacanta pe insula poate fi planuita in grupuri de cate 15 sau 16 persoane iar in acest fel valoarea cazarii ar putea sa ajunga la o suma mai accesibila, aproximativ 3.440 de euro pe noapte.

Insula poate fi inchiriata aici, rezervarile pe restul lunii aprilie si mai fiind in mare parte libere. 

Citește în continuare