Skip to content

Cele mai cunoscute piese AC/DC se aud vineri la Hard Rock Cafe intr-un super concert The R.O.C.K – Tribut AC/DC

The R.O.C.K, formatia desemnata la Metalhead Awards 2017 “cea mai buna trupa tribut din Romania”, revine pe 18 octombrie la Hard Rock Cafe cu un super concert tribut AC/DC

Incepeti weekendul in forta, cu un concert tribut AC/DC, marca The R.O.C.K (The Rise of the City King). Vineri, 18 octombrie 2019, de la orele 22:30 e timpul sa fiti din nou “Back in Black” si sa veniti la Hard Rock Cafe pentru a asculta hituri precum “You Shook Me All Night Long”, “Highway to Hell”, “Thunderstruck” sau “Hell’s Bells” intr-un show incendiar al baietilor de la The Rock.

Biletele se gasesc pe iabilet.ro si au urmatoarele preturi: VIP (loc la masa in fata scenei, doar 80 de locuri): 69 lei (epuizat), Acces General (loc la masa, in sala – numar limitat de bilete): 49 lei, Acces General, fara loc – 49 lei.

“For Those about to ROCK…We Salute You” in formula The Rock se aude inca din 2012, formatia devenind in timp una dintre cele mai apreciate trupe tribut de la noi

 

The Rock nu este o trupa tribut oarecare, iar asta o dovedeste faptul ca baietii au cantat alaturi de insusi Dave Evans, primul solist AC/DC, iar  la Metalhead Awards 2017 au primit titlul de “Cea mai buna formatie tribute”.

Astazi, Daniel Ignat (vocalist), Andrey Baydin (chitara – fratele fostului chitarist, Nik Baydin, decedat in 2016 in urma unui accident aviatic), Adrian Popescu (chitara ritmica), Dany Serrano (chitara bass) si Mike Terrana (tobe) fac de fiecare data o super atmosfera in showurile lor tribut AC/DC.

The Rock pregateste un material cu piese originale, in vreme ce trupa AC/DC ar putea lansa un nou album pana la finalul anului

Baietii de la The Rock au anuntat deja in primavara acestui an ca pregatesc un material nou cu piese originale, la care au lucrat impreuna. Albumul “WAW” il are ca invitat special pe insusi Dave Evans, fostul solist AC/DC.

In ceea ce priveste formatia AC/DC, lucrurile nu sunt la fel de clare. Dupa ce Brian Johnson, Phil Rudd si Cliff Williams au fost fotografiati impreuna anul trecut in Vancouver, au aparut din ce in ce mai multe zvonuri privind reunirea trupei (Johnson se retrasese in 2016 din cauza unor probleme cu auzul). Pe tot parcursul anului 2019, surse din industrie dadeau ca sigur atat un nou album, cat si un turneu in formula completa, in prima parte a anului 2020. Pana acum, insa, formatia nu a oferit niciun comunicat oficial in acest sens.  

Citește în continuare