Skip to content

Cele mai frumoase rochii de mireasa 2014

Alegerea rochiei de mireasa este una dintre cele mai grele task-uri pe care trebuie sa le bifeze o femeie. Si nu, nu exageram deloc cand spunem asta – been there done that. Mai ales daca de mica ti-ai desenat si inchipuit cum vei arata mireasa, atunci clar ca iti doresti sa ai o aparitie de poveste. 
Va aducem in continuare cinci propuneri de designeri romani ale caror piese vestimentare dedicate evenimentelor speciale din viata noastra va vor ajuta sa va alegeti rochia de mireasa perfecta. 

 

Cristina Savulescu este unul dintre cele mai senzuale etichete de designer roman. Corsete, transparente, sexualitate dezvaluita prin materiale fluide sunt detaliile ce o separa pe Cristina Savulescu dar si femeia ce ii poarta creatiile. 
Mireasa Cristina Savulescu va purta alb impecabil dar rochia va avea puternice elemente senzuale si feminine: corset, mulaj, hamuri, toate pentru un efect wow in momentul in care veti pasi catre mire. Materialele sunt cele clasice in creatiile de lux: dantela Chantilly, crep de matase si tulle. 

Spre deosebire de Cristina Savulescu, Ludmila Corlateanu are o abordare mult mai soft si cuminte asupra modei. Creatiile Ludmilei Corlateanu sunt extrem de feminine dar nu mizeaza pe dezgolirea femeii ce poarta o piesa ce ii poarta semnatura. Cu detalii speciale – franjuri din material, cordoane ce pun in evidenta talia, pietre delicate, rochiile de mireasa Ludmila Corlateanu se potrivesc celor mai romantice dintre noi. 

 

Maria Lucia Hohan este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati designeri romani. Cu vedete din A list ce ii poarta creatiile la evenimentele de gala de peste ocean, Maria Lucia Hohan si-a cizelat de-a lungul timpului un stil inconfundabil – o femeie zeita invaluita de cea mai fina tesatura care, culmea, s-a transformat intr-o rochie perfecta. 

Noua colectie a brandului romanesc Parlor ne propune rochii speciale inspirate de zane si eroine de basm, Veronica Zaharia – designerul din spatele numelui Parlor – gandind o femeie ce se remarca prin look-ul diafan, efect indus de lejeritatea materialelor si feminitatea formelor pe care le obtine. Pentru viitoarele mirese ce nu isi doresc o rochie alba, variantele propuse ar fi bej nude si gri, ambele in nuate pudrate.

 

Rhea Costa este unul dintre cele mai celebre nume din zona tinutelor de eveniment din Romania. Andreea Constantin, designerul brandului, a fost stilist pentru publicatii si vedete, ceea ce a facut-o sa inteleaga ce isi doreste o femeie de la haina pe care o poarta. Astfel, dupa ani in care si-a dezvoltat stilul, Rhea Costa propune pe segmentul de bridal rochii cu adevarat impresionante, elaborate pand la perfectiune. 

Si pentru ca tot am vorbit despre designeri romani, vedeti aici care dintre ei fac senzatie peste ocean.

Click prin galerie si alegeti-va rochia preferata! 

 

 

Citește în continuare