Skip to content

(galerie foto) Cele mai frumoase tinute Regale purtate in 2020.

Doamnele din Familiile Regale ale Europei – Regine, Printese, Ducese si Contese – sunt printre singurele personalitati care au avut numeroase aparitii publice in acest an. Rolul lor de a incuraja, de a inspira si de a aduce zambetul pe buzele oamenilor a fost mai vital ca niciodata.

In vremuri in care tuturor le-a fost frica sa se apropie de spitale, Kate Middleton a vizitat centre de batrani din mai multe orase din Regatul Unit, s-a intalnit cu medicii si angajatii din sistemul medical si a facut voluntariat pentru a le ridica moralul si a le arata ca nu sunt singuri.

Bunul simt, decenta, autocontrolul si altruismul de care au dat dovada in vremurile grele din 2020 ar putea fi rezolutii pentru noul an care incepe.

Regina Mathilde a Belgiei, Regina Maxima a Olandei si Regina Letizia a Spaniei au avut mai multa vizibilitate decat in anii anteriori iar o parte din mesajul lor a fost vizibil in vestimentatie.

Nuantele purtate in tinutele Regale culorile au fost mai vesele si mai optimiste pentru a se adapta la nevoile oamenilor. S-au folosit mai multe nuante de bej si gri care simbolizeaza stabilitate dar si rosu, care atrage atentia asupra actiunilor unei persoane.

Atat vestimentar dar mai ales comportamental, doamnele din Familiile Regale au fost un exemplu de urmat pentru toata lumea. Va invitam intr-o retrospectiva a celor mai frumoase tinute purtate in aparitiile publice din 2020.

Stilul lui Kate Middleton a inceput sa se apropie de cel al unei Regine.

In vreme ce Regina Elizabeta a stat in izolare la Castelul Windsor, Ducesa de Cambridge a preluat majoritatea responsabilitatilor Familiei Regale si a avut numeroase aparitii publice, atat prin apeluri video cat si in persoana.

Fara sa fi comunicat acest lucru, Kate a preluat rolul matriarhal al natiunii britanice iar acest lucru a fost vizibil si in stilul vestimentar. Umerii hainelor au devenit mai ridicati si mai impunatori, pentru a simboliza putere si siguranta.

Majoritatea tinutelor au fost uni si au fost acessorizate discret pentru a nu distrage atentia de la actiunile si mesajele pe care le-a exprimat. Aglomerarile de culori si bijuterii pot fi creative dar tind sa devina puncte de interes din punct de vedere vizual si psihologic.

Fiecare detaliu al aparitiilor Ducesei de Cambridge a fost impecabil in 2020, asa cum puteti observa in galeria foto de mai jos.

In 2020, Regina Letizia a Spaniei a avut cele mai multe aparitii in public dintre toti membrii Familiilor Regale ale Europei.

Stilul sau a trecut printr-o schimbare majora la sfarsitul verii cand a trecut de la tinute aglomerate cu imprimeuri si culori puternice la un stil minimalist, tinute uni in nuante predominant de gri si cat mai putine accesorii. In rest, are cateva culori preferate pe care le poarta frecvent: rosu, roz, lila, albastru si bleu marin.

Dupa un an cu aparitii impecabile, Printesa Charlene de Monaco a socat cu o schimbare de tunsoare la inceputul lunii decembrie.

Printesa Charlene de Monaco a avut un an in care aparitiile publice au fost de doua feluri: iesiri la biserica si sarbatori nationale sau evenimente caritabile unde poarta haine sport.

Dupa o superba rochie argintie de la Jenny Packham purtata la o gala caritabila din septembrie si o jacheta tip rochie in care a aparut in luna noiembrie, Printesa a socat cu o schimbare de imagine printr-o tunsoare punk cu parul ras pe o parte, o masca de protectie cu paiete si o jacheta cu imprimeuri aglomerate.

Regina Maxima a Olandei a avut un an plin de aparitii publice in care a incercat sa aduca speranta si sa tina moralul oamenilor ridicat.

Culorile pe care le-a purtat in ultimul an simbolizeaza optimism, caldura si o atitudine pozitiva asupra vietii.

Regina Mathilde a Belgiei a lucrat intens pentru a incuraja afacerile locale, centrele de copii, de batrani si oamenii din spitale.

Stilul Reginei Mathilde este matur, conservator si indraznet deopotriva cu linii si siluete moderne. Paleta culorilor aleasa a fost adaptata pe sezoane – imprimeuri florale in nuante mai inchise pentru primavara-vara si culori pamantii din suprapuneri de ton sur ton pentru toamna-iarna.

Printesa Sofia a Suediei a avut in 2020 un stil asemanator lui Kate Middleton cu o preferinta speciala pentru nuante de bej, carouri si pliuri.

In ultimele noua luni ale anului, Printesa Sofia si Printul Carl Philip au vizitat numeroase locuri din Suedia care au fost afectate de pandemie. Culorile purtate simbolizeaza confort, incredere si stabilitate, lucruri de care oamenii au avut mare nevoie in a doua parte a anului.

Cea mai spectaculoasa aparitie a Printesei a fost in luna ianuarie la o gala sportiva.

Inspiratia din stilul Regal continua mai jos, cu cele mai frumoase rochii de gala purtate de-a lungul timpului si cu galerii foto dedicate Ducesei de Cambridge si Printesei Diana.

Citește în continuare