Skip to content

Cele mai tari 10 filme (comedii) cu adolescenti

Aveti nevoie de o comedie usoara de weekend si nu mai stiti la ce sa va uitati? Aveti chef sa vedeti un film superficial la care sa radeti si doar sa va relaxati? Atunci lista asta e pentru voi 😀 Cele mai tari filme (comedii) cu adolescenti! Enjoy!

ATENTIE: acest articol a fost scris la inceputul lui 2008, in caz ca va intrebati de ce nu contine lista si filme mai noi. Urmariti prima pagina a acestui blog: http://www.urban.ro – pentru stiri noi.

1. Mean Girls (2004) – cu Lindsay Lohan, Rachel McAdams si Tina Fey . Despre ‘the plastics’ si influenta lor (fete de liceu populare, de obicei blonde proaste si pline de bani).

Mean Girls movie

2. Love Don’t Cost a Thing (2003) – cu Christina Milian si Nick Cannon. Un loser care plateste cea mai populara tipa din liceu sa o arda cu el… vedeti voi ce se intampla mai departe.

Love Don’t Cost A Thing movie

3. American Pie (1999) – de departe unul dintre cele mai marfa filme de acest gen, nu e nevoie sa-i fac vreo prezentare. Nu se mai fac comedii ca atunci 🙁 Primele 3 parti sunt cele mai tari, pe urma se strica de tot.

American Pie movie

4. Cruel Intentions (1999) – must see. Daca n-ati facut-o pana acum, nu mai asteptati 😐 Cu Ryan Phillippe, Reese Witherspoon si Sarah Michelle Gellar.

Cruel Intentions movie

5. She’s all that (1999) – un clasic 😀 Cu Freddie Prinze JR si Rachael Leigh Cook. Povestea tipului popular care pune pariu ca poate transforma orice tipa ‘naspa’ din liceu in „prom queen”, si ajunge pana la urma sa se indragosteasca de ea…

She’s all that

6. Boys and Girls (2000) – tot cu Freddie Prinze Jr. Si cu Claire Forlani ( :X ) si Jason Biggs (Jim din American Pie). Un tip si o tipa care se tot ciocnesc pe parcursul vietii, si ajung… impreuna, evident.

Boys and girls movie

7. Down to you (2000) – mda, tot cu Freddie Prinze JR 😀 Omul asta era de baza in astfel de filme pe atunci… si joaca alaturi de Julia Stiles.

Down to you movie

8. Not Another Teen Movie (2001) – combinatie intre toate comediile cu adolescenti :)) Cuvintele sunt de prisos, trebuie vazut.

Not Another Teen Movie

9. 10 Things I Hate About You (1999) – unul dintre cele mai tari filme cu adolescenti, varianta moderna a „The Taming of the Shrew” (n-am idee care e traducerea … „Imblanzirea Scorpiei”? 😐 Whatever. Shakespeare rulz)… Ma pregatesc sa-l revad. In Memoriam Heath Ledger. Mai joaca Julia Stiles.

10 things I hate about you movie

10. The Breakfast Club (1985): „Mama” filmelor cu adolescenti 😀 5 elevi total diferiti, aflati la un loc in detentie… o dimineata care le va schimba vietile.

The Breakfast Club

Iar acum… urmeaza alte propuneri:

Save the last dance” (2001), Bring It On (2000), Eurotrip (2004), „The Girl Next Door” (2004)

… mai ziceti. 😀

Citește în continuare