Skip to content

Cele mai tari 10 targuri de Craciun din Bucuresti

Suntem la mijlocul lunii decembrie şi mai este doar o săptămână până la Crăciun. Moş Nicolae a trecut, iar acum copiii îl aşteaptă deja pe al doilea Moş din sezon. Dar şi adulţii au aşteptări, în materie de cadouri, din partea celor dragi.

 

Ca să nu existe probleme, ar fi bine să începeţi, dacă nu ati facut-o deja, goana după daruri! Se vede cu ochiul liber, totuşi, că supermarketurile sau hypermarketurile sunt deja pline, dar – la fel ca şi de Moş Nicolae – târgurile de cadouri organizate în această perioadă sunt o soluţie foarte bună şi la îndemână! Iată câteva oferte din Bucureşti:

1) Târgul \’\’Calitate şi tradiţie pentru români\’\’ la Ministerul Agriculturii (MADR)
B-dul Carol I, nr. 2-4, sector 3
18 – 21 decembrie

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) va găzdui Târgul de Crăciun ‘Calitate şi tradiţie pentru români’, în curtea instituţiei, în perioada 18 – 21 decembrie, eveniment în cadrul căruia vizitatorii vor putea găsi produse alimentare tradiţionale atestate şi ecologice certificate, potrivit unui comunicat al instituţiei.

Printre produsele care vor încânta vizitatorii târgului MADR se vor afla Magiunul de prune de Topoloveni, care beneficiază de certificare de calitate europeană „Indicaţie geografică Protejată — IGP’, prunele uscate de Leleasca (Olt) sau ţuica din Argeş.

Nu au fost uitaţi nici iubitorii de dulceţuri şi siropuri. Aceştia vor putea găsi produse din Covasna, precum siropuri de muguri de brad sau flori de soc, dulceaţă de afine, de zmeură ori de mure.

2) Târgul Cadourilor, la Sala Dalles
Bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 18
28 noiembrie- 23 decembrie, 10.00-20.00

Bucureştenii vor avea din 28 noiembrie până în seara zilei de 23 decembrie, “Crăciun ales la Sala Dalles”. Târgul cadourilor de Crăciun, dar şi de Moş Nicolae, de la Sala Dalles şi-a deschis porţile pentru cea de-a 20-a ediţie cu aceeaşi magie cu care îşi învăluie vizitatorii în fiecare an, cu un program zilnic de la ora 10 la ora 20 şi cu intrare liberă.

Cel mai vechi şi mai lung târg de sărbători din Bucureşti va crea pentru cei care-i vor călca pragul frumuseţea, mirajul şi strălucirea sărbătorilor de iarnă şi va oferi cele mai inspirate, creative şi delicioase variante de cadouri pentru Sf. Nicolae, Crăciun sau pur şi simplu pentru serile geroase cu miros de iarnă.

3) Târgul Crăciunul în bucate în Parcul Unirii
Piaţa Unirii, sector 3
12 – 23 decembrie, 12.00-22.00

Vizitatorii târgului Crăciunul în bucate se pot aproviziona de la târg cu produse tradiţionale, pentru mesele de Crăciun şi Revelion, aduse de la ferme din apropierea Bucureştiului, din Braşov şi Prahova, dar şi cu mâncăruri şi preparate din bucătăriile altor ţări: Grecia, Italia, Turcia şi Iran.

De asemenea, în cadrul târgului, vor fi organizate acţiuni caritabile. Copiii vor avea parte şi de spectacole de teatru cu tematică de sezon.

În fiecare seară, vor fi organizate spectacole de colinde populare, instrumentale şi vocale, dansuri şi muzică populară din zonele Munteniei, Bucovinei şi Maramureşului, precum şi momente culturale din Grecia.

4) Bucharest Christmas Market – Târgul de Crăciun al Bucureştiului

Primăria Municipiului Bucureşti prin creart – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie, organizează pentru al treilea an consecutiv, în două zone simbol ale Capitalei, Piaţa Universităţii (esplanada cu statui) şi Parcul Cişmigiu, Bucharest Christmas Market, târgul oficial de Crăciun al Bucureştiului.

Începând de sâmbătă, 29 noiembrie, timp de o lună (până pe 28 decembrie), între orele 10:00 şi 22:00, târgul oficial de Crăciun al Capitalei îşi deschide porţile tuturor celor care vor să intre în atmosfera sărbătorilor de iarnă şi să se bucure, alături de cei dragi, de spectacole de muzica populară, colinde, trupe cunoscute, de tradiţiile şi obiceiurile din toate zonele ţării ce marchează sărbătorile de iarnă.

Bucharest Christmas Market este organizat anual şi se înscrie, încă de la prima ediţie, în reţeaua internaţională a celor mai importante târguri de Crăciun din Europa – „Christmas Markets”, fiind oficial un membru al acesteia. Evenimentul se adresează tuturor categoriilor de public, intrarea fiind liberă.
 

5) Bucharest Christmas Shopping
1-21 decembrie, 12.00-20.00 (12.00-02.00 AM, în perioada 19-21 decembrie)
ROMEXPO
Bulevardul Mărăşti 65-67

Complexul Romexpo va găzdui în Pavilionul central şi pe aleile interioare, timp de 21 de zile, peste 500 de expozanţi.

Atmosfera de sărbătoare îi va purta pe toţi acei care aleg să calce pragul ROMEXPO, într-un tărâm de poveste specific Sărbătorilor de Crăciun din România. Au ales să fie parte a celui mai atractiv târg de Crăciun organizat în Bucureşti, să ofere cele mai calitative produse, la preţuri fără adaos.
Bucharest Christmas Shopping urmează modelul capitalelor europene precum Viena, Praga, Pariş sau Bruxelles care an de an organizează Pieţe şi târguri de Crăciun cu oferte care mai de care mai tentante pentru a atrage cât mai mulţi turişti dornici să se bucure de atmosfera grozavă.

Obiectivul evenimentului este acela de a atrage peste 250 de expozanţi producători sau importatori direcţi care vor să intre în contact direct cu publicul cumpărător, având posibilitatea de a vinde direct către aceştia la preţuri speciale, în ton cu sărbătorile de iarnă.

BUCHAREST CHRISTMAS SHOPPING se va desfăşura pe două categorii:

– expoziţie de produse specifice sărbătorilor de iarnă: îmbrăcăminte, încălţăminte, jucării, decoraţiuni, pachete de vacanţă, obiecte de artă şi antichităţi, produse alimentare, etc. cu standuri la interior şi căsuţe din lemn la exterior.
– zone de distracţie interior/exterior: colinde, concursuri, carusel, tombole, etc.

Aşadar, Moş Nicolae şi Moş Crăciun vin la şi de la Bucureşti şi sunt foarte darnici. Capitala se transformă într-o lume de poveste, plină de viaţă şi culoare ce încântă simţurile bucureştenilor dar mai ales pe ale turiştilor ce aleg să descopere o Românie feerică.

În perioada Sărbătorilor de Iarnă, cel mai mare târg de cumpărături, dar şi de distracţie din ţară se va ţine în Bucureşti. Profită şi tu de această ocazie unică pentru a face cadouri de neuitat.

21 de zile de shopping în cadrul celui mai mare târg expoziţional organizat vreodată în Bucureşti te aşteaptă!
Peste 250 de expozanţi din toate domeniile de interes vă prezintă meşteşuguri tradiţionale româneşti, decoraţiuni artizanale, îmbrăcăminte, obiecte de artă şi antichităţi, jucării pentru cei mici şi multe alte produse ce pot fi puse pe masa de Crăciun ori pot deveni un cadou.

Ai oportunitatea să achiziţionezi orice produs doreşti la preţuri de producător, fără adaosuri şi cu discount-uri de sezon!

VEZI AICI celelalte cinci targuri de Craciun din Bucuresti!

 

Citește în continuare

Annes - Rade inima (single nou)

Annes este la prima colaborare cu Adi Sina! In luna cadourilor, solista a pregatit cel mai recent single al sau, “Rade inima”. “Cred in dragostea adevarata, cu toate « uraganele…

Citeste mai mult