Skip to content

Cele mai tari piese trance romanesti din 2013 (playlist)

Pentru ca 1 Decembrie este o zi cu totul si cu totul speciala pentru noi toti, va oferim, cu prilejul Zilei Nationale, un playlist cu piese trance si progressive trance lansate de artistii romani in acest an.

 

Suntem siguri ca cei care ascuta muzica trance in mod obisnuit (macar emisiunile A State of Trance, Global DJ Broadcast si Group Therapy) au auzit de artistii pe care i-am insirat mai jos. Pentru cei care nu imbratiseaza acest gen muzical, materialul de fata le face cunostinta cu cei mai prezenti producatori romani de muzica trance pe plan international.

Ca sa nu iasa discutii, am aranjat piesele in ordinea alfabetica data de numele artistilor. Toate piesele pe care urmeaza sa le ascultati au fost lansate in acest an si s-au auzit in seturile multor DJ-i de prima mana (Armin van Buuren, Ferry Corsten, Paul van Dyk etc).

Venom One feat. Adina Butar – Crashed & Burned [Coldharbour]

Yuri Kane feat. Alexandra Badoi – Let’s Fall In Love [AVA]

Anhken & Les – Never Know What You\’re Gonna Get [Alter Ego]

Bogdan Vix – Stella Maris [Armada]

Claudia Cazacu – Emerge [Couture]

Florin Silviu – Changes [Alter Ego]

MKB – San Marino [Fraction]

Mr. Pit – Catch Me [Armada]

Snatt & Vix feat. Kainos – In Stillness (Ian Standerwick Remix) [Arisa Audio]

Aneym & Suncatcher – Together Again [Afterglow]

Adina Butar si Alexandra Badoi, vocalistele cu care ne mandrim, au filmat videoclipuri in acest an. Adina Butar a lucrat cu familia Coldharbour pentru Crashed & Burned, in timp ce Alexandra Badoi a fost cooptata de Yuri Kane pentru Let’s Fall In Love. Ambele s-au auzit in emisiunea A State of Trance a lui Armin van Buuren.

Catch Me a lui Mr. Pit a fost inclusa de Markus Schulz pe compilatia Buenos Aires \’13, Bogdan Vix are un parcurs de urmarit, in timp ce Suncatcher domina zona uplifting trance. Ne mandrim cu trancerii nostri!

Ce alti producatori romani de muzica electronica care sa fie prezenti pe scena mondiala mai cunoasteti?

Citește în continuare