Skip to content

Cele mai tari piese trance romanesti din 2014 (playlist)

Dat fiind faptul ca suntem in preajma zilei de 1 Decembrie si totodata pe ultima suta de metri a acestui an, ne-am gandit sa facem un playlist cu cele mai tari piese lansate in 2014 de romanii care produc si canta muzica trance.

Fara indoiala, 2014 a fost un an exceptional pentru artistii trance romani, care s-au facut remarcati la nivel mondial. Muzica lor a ajuns in casele trancerilor din intreaga lume! Alexandra Badoi si Bogdan Vix au semnat cu Armind (sublabel al Armada Music gesitonat de Armin van Buuren), Adina Butar si Mr. Pit si-au continuat ascensiunea la Coldhabour (casa de discuri a lui Markus Schulz), iar Suncatcher s-a mentinut printre cei mai apreciati producatori din zona uplifting trance.

Avem si nume noi care au confirmat si promit multe in 2014: Harmonix au primit un remix de la Hazem Beltagui si au lansat la casa de discuri a acestuia, Red Soho; BluSkay si KeyPlayer au lansat o multime de piese si se numara printre cele mai promitatoare talente pe partea de uplifting trance, in timp ce Danny Claire a fost o voce foarte cautata, piesele sale nelipsind din emisiunile A State of Trance si Global DJ Broadcast.

 
Fabio XB feat. Adina Butar ‎– Stay [Coldharbour]
 
 
Andrew Rayel feat. Alexandra Badoi – Goodbye [Armind]
 
 
A.T.P – Driftations (Anhken Remix) [Amon Vision]

BluSkay – Burning Skylines [AEZ]

Bogdan Vix with Renee Stahl – Forever [Armind]

Cold Rush & Danny Claire – Gravity [Digital Society]

Yves Delacroix & Harmonix feat. Lokka Vox – Broken Flowers [Red Soho]

KeyPlayer – Interlude [AEZ]

Mr. Pit – Time Traveller [Coldharbour]

Suncatcher – Fruitify [Always Alive]

Putine dintre piesele de mai sus ne-au scapat si nu le-am prezentat pe parcursul ultimelor 12 luni aici, pe Urban.ro. Vom continua sa va tinem la curent cu muzica artistilor romani din zona dance, in special in ceea ce priveste genul trance. Anul viitor e foarte posibil sa scriem despre primul album trance romanesc, materialul discografic de debut marca Snatt & Vix.

Pana atunci, nu uitati ca ne vedem sambata in Kristal Glam Club, unde Aly & Fila sunt asteptati cu The Other Shore Album Tour. Din line-up mai fac parte Snatt & Vix, Alexandra Badoi si Sundacer.

Care este artistul vostru roman trance favorit in 2014 si de ce?

Citește în continuare

IT Girl - Alice Peneaca

Ultimul sezon in moda contureaza o noua IT Girl - acea fata pe care o tot vedem prin reclamele autohtone si o admiram indelung. Alice Peneaca este modelul ce urca…

Citeste mai mult