Skip to content

Cele mai tari piese trance romanesti din 2015

Continuam traditia si in acest an si va invitam, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, sa ascultam impreuna 10 piese trance lansate anul acesta de artisti romani. Le multumim pentru ca pun tara noastra pe harta muzicii electronice mondiale.

Una dintre intrebarile pe care le punem deseori interviurile pe care le luam DJ-ilor care ne viziteaza tara este daca si care sunt producatorii/DJ-ii romani pe care ii cunosc. Majoritatea stiu cateva nume si nu, nu incurca Bucurestiul cu Budapesta. Daca John Digweed il aminteste in mod natural prima data pe BOg, care e semnat la casa lui de discuri Bedrock, Markus Schulz ii mentioneaza pe Mr. Pit si Adina Butar, iar Armin van Buuren spune pe loc Snatt & Vix si Alexandra Badoi.

Cele mai tari piese trance romanesti din 2015

Tenishia feat. Adina Butar – Don\’t Let Go

Armin van Buuren – Together (In A State Of Trance) (Bogdan Vix & Airborn Bootleg)

BluSkay – Nothing Left To Say

Maratone & Dreamy feat. Danny Claire – You 

A & Z vs. KeyPlayer – Never Forget

Mr. Pit & Fisherman vs. Hawkins – Doppelbanger

Nikolauss – Transcendence

Snatt & Vix feat. Alexandra Badoi – Game Of Love

Markus Schulz feat. Soundland – Facedown (Club Mix)

Aurosonic & Frainbreeze & Katty Heath – All I Need (Suncatcher Remix)

Consideram ca e mare lucru pentru noi, Romania, o tara in care muzica trance nu este mai deloc apreciata si promovata la radio, sa avem atatia artisti care se remarca la cele mai mari case de discuri.

Anul acesta, iata, Snatt & Vix si KeyPlayer au intrat la ASOT, Soundland au colaborat cu Markus Schulz pentru cel mai nou single si au filmat un videoclip foarte tare pe Transfagarasan, upcomerul Nikolauss isi face loc in seturile duo-ului uplifting Aly & Fila, BluSkay este difuzat in show-urile radio ale lui Armin van Buuren, Bogdan Vix a realizat un bootleg foarte tare pentru cel mai recent imn ASOT 700, Adina Butar a colaborat cu Tenishia si isi continua cariera de vocalista la Coldharbour, in timp ce Danny Claire face echipa cu producatori din ce in ce mai cunoscuti, iar Suncatcher face ce stie mai bine in zona uplifting trance.

Ce alti tranceri romani mai stiti si credeti ca merita atentia noastra?

Citește în continuare