Skip to content

Celia feat Mohombi – Love 2 Party (single nou)

Dupa ce a colaborat cu Kaye Styles pentru hitul Is It Love, Celia revine cu un nou featuring care ne da pe spate: Mohombi. Indragitul cantaret a lansat alaturi de Celia cel mai nou single al ei, produs de Dr. Costi, Love 2 Party!

Piesa este un imn perfect pentru cine are de gand sa nu lipseasca de la nicio petrecere vara asta a spus Celia si noi o credem pentru ca piesa e fix pe felia de party si clubbing.

Ascultati mai jos!

Despre noua ei piesa Celia a spus:

Ma bucur nespus ca, in sfarsit, lansam Love 2 Party. Am pregatit intens acest moment, iar fanii au fost foarte rabdatori. Dar a meritat asteptarea. Sunt convinsa ca va fi foarte bine primita piesa, pentru ca este o piesa optimista, perfecta pentru colaborarea cu Mohombi. Este un moment unic pentru muzica romaneasca, un veritabil hit!

Se pare ca simpatica Celia va filma si un videoclip pentru aceasta piesa. Ramane de vazut daca si Mohombi va aparea, desi la cat de des vine la noi in tara sa cante, mai mult ca sigur il vom vedea in materialul video. Aici puteti sa vedeti videoclipul pentru Is It Love, despre care s-a spus ca a costat o suta de mii de euro, fiind cel mai scump clip din Europa de Est. Daca va mai aduceti aminte Celia a colaborat si cu Shaggy la trackul Dame, pe care mai tarziu cantaretul l-a reinregistrat alaturi de Kat De Luna.

Va place piesa? Are potential de hit?

Citește în continuare