Skip to content

Celine Dion a anulat toate concertele din 2022 din turneul in Statele Unite si Canada din cauza problemelor medicale. In Romania, artista ar trebui sa concerteze pe 11 iunie 2023

Celine Dion isi incheie mai devreme turneul Courage World Tour in Statele Unite si Canada, anuntand sâmbata ca va trebui sa-si petreaca primavara recuperându-se din cauza unor „spasme musculare severe si persistente” care ii inhiba capacitatea de a cânta.

„Speram cu adevarat ca voi fi gata de plecare pâna acum, dar presupun ca trebuie sa am mai multa rabdare si sa urmez regimul pe care mi-l prescriu medicii”, a spus Dion intr-o declaratie. „Exste forte multa organizare si pregatire in spectacolele noastre, asa ca trebuie sa luam astazi decizii care vor afecta planurile peste doua luni. Voi fi foarte bucuroasa ca imi voi recapata sanatatea deplina, la fel ca si noi toti sa trecem peste aceasta pandemie, si abia astept sa ma intorc din nou pe scena,” a spus artista intr-un comunicat de presa.

Restul tronsonului nord-american al turneului mondial Courage World Tour al lui Dion a fost stabilit pentru date intre 9 martie si 22 aprilie. Dion sustinuse deja 52 de spectacole in America de Nord pentru acest turneu, care a inceput inainte ca pandemia COVID-19 sa duca la inchiderea evenimentelor live in martie 2020.

Deocamdata, partea europeana a turneului Courage World Tour este inca in program pentru Dion. Primul concert este programat pentru 25 mai in Birmingham, Anglia.

In Romania, concertul lui Celine Dion parte din acest turneu mondial ar trebui a fie pe 11 iunie 2023 pe Arena Nationala.

Aceasta nu este prima schimbare de program la care Dion a ales sa se angajeze de dragul recuperarii medicale. Cântareata si-a amânat turneul din Las Vegas din cauza spasmelor musculare, care ii afectau capacitatea de a cânta si de a repeta. Rezidenta a fost stabilita initial pentru datele din noiembrie 2021, cu date suplimentare din 2022 in ianuarie si februarie.

Renasterea lui Celine Dion sau Celineaissance, cum i se mai spune, a atins punctul culminant in 2019 prin lansarea albumului Courage care este disponibil pe toate platformele de streaming.  Alaturi de echipa ei de stilisti, Celine a pus la punct o serie de tinute impecabile pentru aparitiile promotionale pe care le-a avut in New York.

Citește în continuare