Skip to content

Celine Dion, Robbie Williams live @ X Factor UK

Celine Dion si Robbie Williams au fost prezenti in galele live ale editiei britanice X Factor, iar fiecare si-a promovat cel mai nou single. Celine a cantat Loved Me Back to Life, in timp ce Robbie a venit cu tot cu corabia din clipul Go Gentle.

Loved Me Back to Life este titlul celui mai nou single si album lansat de cantareata canadiana, aparut oficial in SUA saptamana trecuta, iar in Tarile de Jos inca de la inceputul lunii, motiv pentru care se afla si pe primele locuri in topurile de specialitate.

Ascultati-o pe Celine Dion mai jos.

Cantareata are peste 200 de milioane de albume vandute in intreaga lume, atat in limba franceza cat si in limba engleza, iar acum a lansat un nou disc ce ne propune cel putin 3 viitoare hituri, destinate, evident, publicului ei fidel. Puteti asculta in intregime albumul Loved Me Back to Life aici, cuprinde colaborari cu Ne-Yo, Stevie Wonder si chiar un cover dupa o piesa interpretata de Daniel Merriweather si Adele, Water and a Flame.

Robbie Williams a cantat cel mai nou single al sau, Go Gentle, ce promoveaza urmatorul sau disc de swing. Artistul britanic a venit insotit de echipajul pe care il putem vedea in clipul piesei, iar un detaliu atent l-a facut floarea de mac prinsa la haina, cu ocazia Poppy Day in UK.

Robbie Williams a mai lansat un album de muzica pop, Take the Crown, care desi s-a bucurat de succes in Marea Britanie, nu a avut parte de aceeasi primire si peste Ocean. Artistul a declarat ca oricum nu se arata interesat de acest aspect, desi a avut un singur single foarte promovat si difuzat – Candy.

Cum vi s-au parut show-urile celor doi? Care v-a placut mai mult?

Citește în continuare