Skip to content

Celine Dion se intoarce la Las Vegas

Celine Dion a decis sa se intoarca pe scena de la Las Vegas, dupa ce anul trecut cantareata a anuntat ca renunta la rezidenta de la Ceasars Palace.

Diva canadiana a anulat o multime de concerte din motive persoanale, anuntandu-si fanii ca vrea sa se dedice sotului bolnav si familiei, iar intreaga ei viata profesionala a fost pusa pe pauza, de la lansari si promovari de materiale pana la showurile care ii aduceau o multime de bani in conturi.

I want to devote every ounce of my strength and energy to my husband’s healing, and to do so, it’s important for me to dedicate this time to him and to our children, declara atunci Celine Dion. Dupa acel moment, o multime de speculatii au aparut, iar nume ca Mariah Carey, Adele sau Jennifer Lopez au fost luate in considerare pentru a avea o rezidenta la Las Vegas. Intre timp, diva Mariah Carey a semnat un contract cu Ceasars Palace si va sustine o serie de concerte despre care gasiti aici mai multe detalii.

De altfel, Celine Dion este cea care a dat tonul trendului rezidentelor la Las Vegas, in 2003. De atunci si pana in 2007 a avut concerte dupa concerte, contracte care i-au adus multi bani si showuri extravagante, cu bilete vandute cu luni in avans. I-au urmat exemplul artisti ca Elton John, Cher, Rod Stewart sau Shania Twain. Britney Spears a primit si ea, la randul ei, o rezidenta la Planet Hollywood, fiind unul dintre artistii tineri care reuseste performanta. Decizia lui Celine Dion a fost considerata una dintre cele mai bune din cariera ei din punct de vedere al banilor si nici pentru BritBrit lucrurile nu au stat prost, tinand cont ca recent suma pe care o primeste pentru showuri a fost marita considerabil.

 

Ce ziceti de aceasta intoarcere? Ar trebui celalte dive sa se simta amenintate? 

Citește în continuare